Waxinelichthouders

Een waxinelichthouder wordt gebruikt voor het branden van theelichten. De waxinelichten zijn de meest verkochte kaarsjes in Nederland en België. Ze zijn eenvoudig in gebruik en u kunt ze oneindig leuk combineren met mooie waxinelichthouders. Bij VanKaarstotServet heeft u keuze uit een prachtige collectie theelichthouders en waxinehouders in verschillende kleuren en maten. Ook zijn hier houders van glas, plastic, kunststof, metaal en hout te verkrijgen. Kies nu je favoriete waxinelichthouders voordelig in deze shop.

Pagina

Toon 1-60 van 62 producten

Pagina

Toon 1-60 van 62 producten

Waxinelichthouders en Theelichthouders assortiment

In elk huis komt u ze tegen: waxinelichten, ook wel theelichten genoemd, in één of meerdere houders ter decoratie van een sfeervol interieur. Het branden van waxinelichten is gemeengoed geworden door de standaardmaat van het lichtje (3,8 tot 4 cm in diameter) en de onmetelijke hoeveelheid verschillende waxinelichthouders die u er voor kunt bestellen. Ook Bolsius heeft een mooie serie waxinehouders en theelichthouders in het assortiment. De waxinelichthouders zijn stijlvol vormgegeven in inspirerende kleuren, voor het grootste gedeelte gemaakt van glas. Ook zijn de Maxi licht houders in verschillende kleuren verkrijgbaar. Van het merk CCCLX zijn mooi vorm gegeven waxinehouders van metaal en corten staal verkrijgbaar. Deze design houders passen perfect in een moderne inrichting en de versie van cortenstaal kunt u ook buiten laten staan.

Het branden van waxine lichten

In een waxinelichthouder en theelichthoudertje kunt u waxinelichten en theelichten branden met een brandtijd van zowel 4, 6 en 8 uur. De diameter is van alle lichtjes hetzelfde, namelijk 3,8 cm. De hoogte van de kaarsjes verschilt per aantal branduren, hoe meer branduur hoe dikker het theelichtje. Maar elke houder blijft geschikt, ongeacht het aantal branduren. In de maxilichthouders branden maxilichten van 10 uur, deze zijn 6 cm in diameter. U kunt unieke combinaties maken met de verschillende kleuren en vormen en voor elk jaargetijde is wel een passende kleur beschikbaar.
LET OP: zet nooit een groot aantal waxinelichtjes, zonder houders, direct naast elkaar op een onderzetter of plateau, door de enorme hitte kan dan één grote uitslaande vlam ontstaan.

Gusta Theelichthouders

Ook het merk Gusta heeft een mooie collectie theelichthouders in haar collectie. Deze houders zijn stijlvol vormgegeven en zijn van degelijke kwaliteit. De moderne designs passen in bijna elk interieur en de houders zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Kiest u dus graag voor net even anders, dan zijn de waxinelichthouders van Gusta een goede keuze.

Waxinelichthouder en Theelichthouder kopen online

De houders van Bolsius en Gusta zijn eenvoudig online te bestellen en u kunt er verschillende webshops voor vinden. Bij VanKaarstotServet bent u gegarandeerd van goede kwaliteit en een betrouwbare service. Bovendien zijn de prijzen altijd laag en is het bestellen eenvoudig. Online waxinelichthouders kopen in deze shop zal iedereen u adviseren!