Waterlantaarns

5 producten

5 producten

Waterlantaarns geven een mooie sfeer op het water

Het is een bijzonder gezicht om in het donker een aantal waterlantaarns te zien drijven. De lantaarns, in de vorm van een waterlelie, worden gevouwen bezorgd en dient u zelf in model uit te vouwen. In de lelie, op het drijvertje, zet u een theelicht neer. Door het warme kaarslicht worden de bladeren verlicht. De waterlantaarns kunt u naar eigen wens modelleren in een brede bloeiende lelie of een dichtere knop. Helemaal uitgevouwen zijn de waterlelies 30 cm breed. Ze zijn vervaardigd van onbrandbaar, snel afbreekbaar papier en verkrijgbaar in 5 kleuren. Deze lantaarns zijn voorzien van een drijver en kunt u dus sfeervol in de vijver of het zwembad laten drijven. Door het grote drijfvermogen kunnen de lantaarns kleine golfjes prima hebben. Ook is het mooi om een grote, met water gevulde, schaal te decoreren en daar een aantal waterlantaarns in te laten drijven.
Het sfeereffect van deze waterlelie-lantaarns is pas goed te zien als ze in model, in het donker, met het kaarsje aan, op het water drijven.
De waterlantaarns worden geleverd met een klein theelichtje. Voor langere brandtijd kunt u waxinelichten bestellen van 6, 8 of 10 uur.
Deze waterlantaarns komen uit de categorie Wensballon en Romantiek.NB Bij een bestelwaarde uit de wensballonnen of candle bags categorie onder €19,50 wordt een verzendtoeslag berekend.