Vlamschalen

Het branden van een vlamschaal geeft veel sfeer aan de buitenruimte. Door de extra dikke lont ontstaan grote vlammen die een mooi lichtspel geven. De vlamschalen zijn schalen van aardewerk met daarin een brandbare was en een lont. De divine earth vlamschaal bevat plantaardige was uit Europa, waardoor ze milieuvriendelijk geproduceerd worden. Je kunt een vlamschaal kopen met online voordeel bij VanKaarstotServet.

13 producten

13 producten

Vlamschalen online kopen

Heerlijk buiten zitten op een zwoele avond wordt nog gezelliger met het dansende licht van deze vlamschalen. De met paraffine gevulde schaal is voorzien van een extra dikke lont, waardoor deze windbestendig is. De brandtijd is circa 13 uur en u kunt dus vele avonden genieten van de sfeer van deze sfeerschalen. Als u een aantal tegelijk aansteekt rondom de plek waar u zit en op tafel geeft dat een heel sfeervol effect. De dansende vlammen zorgen voor een mooie, warme gloed. Deze schalen zijn ideaal voor een tuinfeest of een gezellige avond in de tuin met familie, vrienden en buren. De onderkant wordt niet heet, dus de schaal kan prima op gras of hout neergezet worden. Als de schaal is uitgebrand kunt u deze gebruiken voor andere sfeerlichten en kaarsen.
Ook in de wintermaanden is het aansteken van een vlamschaal in de tuin een sfeervol tafereel, zeker in de sneeuw geven de kaarsschalen een prachtige romantische gloed en beleeft u Anton Piekachtige sferen! De sfeerschalen zijn alleen geschikt voor buitengebruikt.

Vlamschalen kopen online

Bij VanKaarstotServet kunt u een vlamschaal kopen met online voordeel. De schalen worden zorgvuldig verpakt, zodat de kans op breuk wordt geminimaliseerd. De vlamschaal die we op dit moment in het assortiment hebben is 24 cm in diameter en 7 cm hoog. De brandtijd is circa 13 uren. Bij aankoop vanaf 4 stuks ontvangt u een leuke korting.
De vuurschalen zijn met hun stijlvolle vormgeving prachtige objecten om te zien en zijn daarbij heel handig voor het maken van een sfeervolle vlam in de tuin of op het terras, zonder een haardvuur te hoeven maken.
Om de sfeer van de sfeerkaarsen te proeven kunt u deze video even bekijken: