Twilights & Patiolights

De Bolsius patiolights zijn de meest gebruikte terraskaarsen in Nederland en België. Deze buitenkaarsen zijn populair door hun verscheidenheid aan kleuren, goede brandeigenschappen en stijlvolle uiterlijk. Zet gerust een patiolight op de buitentafel en deze brandt minimaal 65 uren. De Bolsius twilights zijn unieke gevulde terrasglazen met een stijlvol uiterlijk. Ook de twilights zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn ideaal als terraskaars. Ze geven veel sfeer en het is leuk om de twilights te combineren. Bolsius staat voor hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen en dat geldt zeker ook voor de patiolights en twilights.

22 producten

22 producten

Twilights & Patiolights van Bolsius zijn ideale terraskaarsen

De Bolsius Twilights en Patiolights zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en verkrijgbaar in een regenboog aan kleuren. De twilight is één van de populairste terraskaarsen en ze worden vaak gebruikt als sfeermaker in de tuin of op het balkon. Omdat deze gevulde glazen windbestendig zijn, kunt u ze makkelijk als buitenkaars gebruiken. Je zet een twilight of patiolight simpelweg op de (terras-)tafel en steekt deze aan bij de lont. Omdat het glas goed gevuld is hebben deze Bolsius terraskaarsen een lange brandtijd. Met de Bolsius twilights en patiolights creëert u natuurlijk ook een mooie sfeer bij gebruik binnen. Het Twilight glas heeft een eigentijdse “look” en past in elk interieur. De terraskaarsen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en designs en vanwege haar bijzondere vorm zijn het kaarsen die stijl geven aan elke terrastafel.

Twilights kopen online

De Bolsius Twilights zijn de vervangende glazen voor de oudbekende lowboys. De afgeplatte ronde glazen zien er stijlvol uit en door de verscheidenheid aan kleuren kunt u altijd een twilight kopen die bij u past. Een leuke toevoeging aan het assortiment zijn de gevulde terrasglazen met designs, zoals Madeliefjes en Tulpen. Bij aankoop van een tray van 6 stuks ontvangt u een flinke korting!

Patiolights kopen online

De Bolsius Patiolights zijn geribbelde gevulde glazen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een patiolight brandt circa 70 uur en doordat de vlam in het glas zit kunt u deze terraskaars prima buiten op tafel zetten, de wind krijgt er amper vat op. Deze glazen geven veel sfeer als u er een aantal tegelijk brandt. Kies de kleur die past bij de tafelopmaak en geniet! Je kunt patiolights kopen bij VanKaarstotServet tegen lagen prijzen. Daarbij geniet je van goede retourvoorwaarden en uitstekende persoonlijk service.