Navullingen Relight Bolsius

Het branden van de Bolsius navullingen of relights is een goed alternatief voor de theelichten. Door de lange brandtijd van 24 of zelfs 30 uren hoeven ze veel minder vaak vervangen te worden en omdat ze in een kunststof cup zitten zullen ze nooit lekken. De relight refills zijn gemaakt van gerecycled en recyclebaar materiaal. Ze zijn verkrijgbaar in veel leuke kleuren en er zijn mooie relighthouders bij te bestellen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bolsius Relight Navullingen / Refills

De navullingen relight voor de Oval lights, Bubblelights, Ringlights, Diamant lights, en Cubelights zijn te bestellen in 9 kleuren in onze kaarsen webwinkel. De refills (vullingen) zijn makkelijk te vervangen en daardoor makkelijk in gebruik. U zet eenvoudig de gehele vulling, dus inclusief plastic cup, in de kaarsenhouder. Ze zijn gemaakt van gerecycled plastic
Elke vulling is goed voor 24 uur branduren en daarmee een goede vervanging voor het branden van theelichten of tafelkaarsen. Door de hoge rand zijn de navullingen windbestendig en dus ook goed voor buitengebruik. U kunt ze eventueel los gebruiken. De navullingen zijn per stuk te bestellen en worden goedkoper bij aantallen van 20 stuks en 100 stuks. Met de navullingen in de kleuren rood, groen, blauw, geel, grijs, paars, fuchsia, oranje en transparant is op een leuke manier te combineren met deze Bolsius relight kaarsenhouders.
De sparkle lights passen ook in deze relight houders en zijn met de bijzondere prints een echte eyecatcher op tafel.
Voor de medialighthouders verkopen we de Olie Navullingen/Refills per krimp van 6 stuks.