Onderzetters Kaarsen

Kaarsen Onderzetters


In veel gevallen is het handig om een onderzetter voor de kaarsen te gebruiken. Behalve dat hiermee de ondergrond of het tafelblad wordt beschermd is het ook een mooie manier om een aantal kaarsen neer te zetten. Er zijn vele soorten onderzetters beschikbaar, zowel van glas, metaal, hout en steen. Speciaal voor de onderzetters beton en keramiek heeft Bolsius stijlvolle passende kaarsen met 3, 4 en 5 lonten.
Klik hier voor de kaarsen met 3, 4 en 5 lonten.
En klik hier voor het gehele assortiment Bolsius Rustiek Kaarsen.

17 producten

17 producten

Onderzetters voor Kaarsen

Kaarsen zijn de sfeermakers voor tafel, tuin en interieur. Voor de Bolsius Rustiek kaarsen en de stompkaarsen van Bolsius en Gouda is het handig om een onderzetter te gebruiken. Hoewel de kaarsen weinig druipen (zeker de Gouda kaarsen niet) is het mogelijk dat door tocht en versnelde verbranding kaarsvet van de kaars afdruipt. Een onderzetter voorkomt eventuele beschadiging van het oppervlak. De kandelaars met een pen zijn geschikt voor de Stompkaarsen KK, huwelijkskaarsen en doopkaarsen. De Bolsius en Gouda Kaarsen passen niet op een kandelaar met pen.

Kaarsen Plateau voor de kaarsenset

Daarbij is het stijlvol om een secuur samengestelde kaarsen-set te plaatsen op een passend kaarsenplateau. Hiervoor zijn de planken en dienbladen van Gusta een mooie aanvulling, die blinken uit in design en zorgen voor een prachtige setting. Hierbij worden de serveerplanken dan gebruikt als kaarsenplanken. De planken zijn van acaciahout, bamboe en andere houtsoorten en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en designs.
Let u even goed op de maat van de onderzetter of de plank en de kaarsen die u erbij besteld. U hebt liever iets ruimte over, dan te kort!