Olielampjes

Prachtige olielampjes die zowel losstaand als in een bijpassende graflantaarn zijn te branden. U vult ze met lampenolie, waarna een olielamje circa 24 uur brandt. De lont kan verlengt worden na verloop van tijd. Reservelont is ook verkrijgbaar, dus zorg dat u extra lontjes olielamp er bij besteld. De olielampjes zijn makkelijk in gebruik even geven een mooie stabiele vlam.
Bij een bestelling vanaf 20 euro betaalt u geen extra verzendtoeslag.

4 producten

4 producten

Olielampjes

Een mooie manier voor het maken van een vlam zijn olielampjes. Door het grote reservoir brandt een olielampje lang en de vervangbare lont maakt het een hele duurzame oplossing. Het rvs olielampje hebben wij in drie kleuren: rookzilver, goud en zilver. De olielampjes hebben een brandtijd van circa 24 uur en branden op kleurloze paraffine lampenolie. Ze zijn luxe van design en stijlvol vormgegeven. U kunt het olielampje losstaand of in een lantaarn gebruiken. De afmeting is 6 x 6 cm. De lont is eenvoudig te verlengen, zodat u altijd een mooie vlam ziet. U klikt hier voor de graflantaarns waar ze mooi bijpassen.

Olielampje kopen

U kunt de olielampjes tegen aantrekkelijke prijzen bestellen bij VanKaarstotServet. Het is met deze shop ook een uitgelezen kans om een aantal andere lsfeervolle artikelen toe te voegen aan uw interieur. Ook de lantaarns voor de olielampjes zijn in de shop verkrijgbaar. Let even op de afmeting van de lantaarn of windlicht of het olielampje van 6 cm in diameter en hoogte er goed in past. Let op: Vanwege de levering van deze olielampjes uit een ander magazijn worden bij kleine orders extra verzendkosten in rekening gebracht. Bij een bestelling vanaf 20 euro betaalt u geen extra verzendtoeslag.