Navulling/ Relight Houders

Voor als u weer eens iets nieuws wilt proberen kunt u fantastisch uit de voeten met de collectie Bolsius Relighthouders met navullingen. U kunt prachtig combineren en genieten van de lange brandtijd van de relights. Het branden van een navulling in een relight houder is zeer veilig, geschikt voor buiten bij rustig weer, stijlvol en bovendien een kostenbesparende aangelegenheid. Steek er een aantal mooie bijpassende rustieke kaarsen bij aan en geniet van de heerlijke sfeer!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Relight/ Navulling houders

Maak uw eigen combinatie van deze prachtige relight houders met de transparante of gekleurde navullingen van Bolsius. In deze kaarsenhouders passen de Bolsius navullingen/ refills die maar liefst 24 uur branden. Het branden van navullingen is een goed alternatief voor theelichten, vanwege de lange brandtijd. Het assortiment relighthouders wordt regelmatig uitgebreid, zodat u de refills stijlvol kunt branden, zowel binnen als buiten. De navullingen/ refills zijn per stuk of in grootverpakking te bestellen en zijn verkrijgbaar in vele kleuren en designs.
LET OP: de gekleurde oval lights zijn niet kleurvast bij gebruik in directe zon. Bij buitengebruik raden we aan de transparante houder met gekleurde navullingen te gebruiken.
De kaarsenhouders zijn prachtig vormgegeven en passen goed in een stijlvol interieur. Ook voor het buitenterras zijn een aantal mooie houders verkrijgbaar. Bij VanKaarstotServet kunt u ze met online voordeel kopen.