Mammoetkaarsen

Een mammoetkaars is een extra grote kaars uit het assortiment van Bolsius. De Bolsius mammoetkaarsen onderscheiden zich door een grote diameter en de drie lonten in elke kaars die tegelijk aangestoken dienen te worden. Door de drie vlammen brandt een mammoet kaars mooi op en geeft deze extra veel sfeer en licht. Deze serie grote kaarsen bestaat uit drie varianten met elk een andere grootte. Je kunt een Bolsius mammoetkaars leuk combineren met andere kaarsen uit het Bolsius assortiment.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mammoetkaarsen van Bolsius

De Bolsius Mammoetkaarsen zijn unieke kaarsen in het assortiment. Elke interieur heeft een aantal sfeervolle eyecatchers nodig, een aantal opvallende items die de aandacht trekken en waar naar gevraagd wordt. Een set grote kaarsen is daar zeker voor geschikt. De mammoet kaarsen van Bolsius zijn verrassend groot en bevatten drie lonten, zodat de sfeerkaars optimaal opbrandt. De ivoren mammoetkaarsen zijn stijlvol vormgegeven en verkrijgbaar in drie maten; 100/150, 150/150 en 200/150 (hoogte/diameter in mm). Door de grootte hebben ze een lange brandtijd; de mammoetkaars 200/150 brandt maar liefst 100 uur. Ze zijn met online voordeel te verkrijgen bij VanKaarstotServet. Met een mammoetkaars haal je een echte eyecatcher-kaars in huis.

Mammoetkaarsen aanbiedingen

Om onze klanten prijstechnisch tegemoet te komen bij de aanschaf van één of meerder van deze prachtige grote kaarsen kunt u genieten van een mooie aanbiedingsprijs. De prijzen zijn ongeveer 20 a 25 % verlaagd om u voordelig te kunnen laten genieten van een mooie mammoetkaars.

Mammoet kaarsen kopen

Je kunt een Bolsius mammoetkaars kopen met online voordeel in deze webshop. De prijzen zijn laag en de kaarsen worden snel geleverd. Met een mammoetkaars van Bolsius kun je prachtig decoreren en combineren. Koop een mammoet kaars voor je prachtige kaarsenset en geniet van de fijne kaarsensfeer.