LED Waterlelies

Als je op zoek bent naar een leuke extra voor in de vijver, dan zijn deze waterlelies echte sfeermakers! Ook in een grote glazen kom kun je hier een mooie decoratie van maken.
NB De LED waterlelies komen uit de categorie Wensballon & Romantiek. Bij bestellingen uit deze categorie onder 19,50 wordt een verzendtoeslag berekend. Verrijk uw bestelling met wensballonnen of candle bags om de toeslag op te heffen.

3 producten

3 producten

LED Waterlelies

Wat een prachtige sfeervolle eyecatcher voor binnen of buiten! Deze LED Waterleliekaarsen blijven mooi drijven op stilstaand water en zijn waterbestendig. De lelies branden op 3 x AA batterijen die worden meegeleverd, zodat ze meteen gebruikt kunnen worden. Een LED Lelie gaat vanzelf aan in de schemer en uit bij dageraad. Elke 3 minuten veranderd de LED kleur, waardoor het een zeer sfeervol karakter heeft. De Waterlelies zijn gemaakt van hard plastic en gaan daarom lang mee. De bladeren zijn gekleurd en in de kern zit een LED lampje dat de lelie een mooie kleur geeft. Een prachtig decoratie artikel voor uw bruiloft, tuinfeest of ander evenement.
De LED Waterlelies worden geleverd inclusief 3 x AA batterijen.

Kijk deze video voor een mooie sfeerimpressie van de LED Waterlelies: