LED Theelichten

Led theelichten zijn een prima alternatief voor echte waxinelichten. De led theelichtjes van goede kwaliteit branden net als echte theelichten met een flikkerende vlam en geven een mooie warme gloed. De led theelichtjes met afstandsbediening zijn daarbij erg handig om ze aan en uit te doen. Het gebruik van led waxinelichten is veilig en voordelig. Goede led lichtjes gaan lang mee. De led theelichten van VanKaarstotServet zijn van hoge kwaliteit en geven een mooi licht.

13 producten

13 producten

LED Theelichten als alternatief

LED theelichten zijn een goed alternatief voor waxinelichten op plekken waar het branden van echte theelichten onveilig of verboden is. Dit kan in de buurt zijn van kinderen (school), in het verzorgingstehuis, kantoor of ziekenhuis, etc. LED waxinelichten zijn rookvrij, dus vormen geen gevaar voor rookmelders! Bovendien hebben we nu een aantal stijlvolle led kaarsen in het assortiment die een goed alternatief zijn voor de theelichthouders met originele theelichten. Ook leuk als cadeau!

Led-theelichtjes met flikkerende vlam

Doordat de ledlichten een klein beetje flikkeren lijkt het net of een echt theelicht wordt gebrand. Ook door het gebruik van een warmgele kleur ontstaat een realistisch kaarslicht. Bovendien zijn een aantal exemplaren waterdicht, zodat u ze ideaal zijn voor buitengebruik, bijvoorbeeld voor een tuinfeest of op het terras.

Led theelicht kopen

Je kunt een led theelicht kopen voor een aantrekkelijk prijs bij VanKaarstotServet. Het assortiment is vrij uitgebreid en wordt in verschillende sets aangeboden. De led theelichten worden snel geleverd en je geniet van de beste persoonlijke service. Bovendien kun je de led lichtjes aanvullen met andere artikelen om de woonkamer of keukentafel sfeervol aan te kleden.