LED Kaarsen

Het branden van led kaarsen is veilig, schoon en voordelig. Bovendien zien de led pillar kaarsen er ook nog eens heel goed uit als alternatief voor de standaard stompkaarsen. Het lichtje flikkert als in een echte kaars. Daarbij zijn er led lampionnen, led theelichten en led noveenkaarsen verkrijgbaar. Ook in horecagelegenheden wordt steeds vaker led kaarsen gebruikt. Natuurlijk zijn ze ook goed bruikbaar voor scholen, ziekenhuizen, verpleegtehuizen, kinderopvang en clubkantine. Het branden van ledkaarsen is eenvoudig, snel geregeld, voordelig en schoon. Geniet nu ook van een set van de prachtige pillar led kaarsen

20 producten

20 producten

LED Kaarsen online kopen

De led kaarsen zijn tegenwoordig mooi vorm gegeven en van zeer goede kwaliteit. Door het design en de flikkerende vlam lijken ze net echt. Deze kaarsen met Led lampje worden veel gebruikt op plekken waar het onveilig is om gewone kaarsen te branden. Denk aan scholen, verzorgingstehuizen, kantines, clubhuizen, ziekenhuizen, ouderenopvang, in de buurt van kleine kinderen etc. Bovendien zijn ledkaarsen schoner, gezonder en goedkoper! Ook onze overige Led artikelen worden hier aangeboden. U kunt de ledkaarsen hier online kopen tegen de scherpste prijzen!

LED Kaarsen & LED Noveen kaarsen

De Led kaarsen hebben wij in vier varianten: De Led Pillar kaarsen in 2 maten, de LED Kaars melkwit in matglas, de LED Noveenkaars en de LED Theelicht. De Pillar led kaarsen zijn van hoge kwaliteit, flakkeren mooi en verkrijgbaar in de maten medium en large. Bij aankoop als set van 2 ontvangt u voordeel.
De kaarsen onderscheiden zich door een flikkerend licht dat sterk lijkt op een echte kaars. De brandduur is zeer lang en de batterijen (inclusief geleverd) zijn eenvoudig te vervangen.

LED Pillar Kaarsen

De Led Pillar kaarsen hebben een gebroken witte kleur, zijn van hoge, duurzame kwaliteit en door de meegeleverde Camelion Alkaline plus batterijen een brandtijd van maar liefst 14 dagen (330 uur). De batterijen zijn eenvoudig te vervangen. De matglazen LED kaars is strak vormgegeven en in deze matglazen uitvoering ook goed als losstaande kaars te gebruiken. De vlam zelf is van hard plastic gemaakt. Daarin zit een led lampje dat op een plastic pillar, met een op stroom bewegend magneetje, reflecteerd. Het is dus een projectie vlamsimulatie en niet van aluminium (zoals bij de modellen van boven de 125 euro). Het licht schijnt zowel door in de kaars als vanuit de vlam zelf.

LED Noveenkaarsen

De LED Noveenkaars is waterbestendig en wordt veel gebruikt in lantaarns of los als graflicht. De vorm, rode kleur en het deksel met kruisje maken deze noveen kaars geschikt voor herdenkingen, altaren, graven en kerkdiensten. Voordeel van de Led noveen variant is dat ze schoon zijn en geen rook afgeven. Bovendien zijn ze ook duurzamer in gebruik dan gewone noveenkaarsen.

Naast de LED Noveenkaars verkopen wij het gehele assortiment grafkaarsen van Bolsius.
Voor de LED (Noveen) kaarsen hebben we ook stijlvolle RVS Graflantaarns in het assortiment.
Stel nu zelf een mooie set samen en geniet van de mooie led kaarsen.

Nep kaarsen

Led kaarsen worden ook wel nep kaarsen genoemd. Omdat het geen echte kaarsen zijn met een brandende lont zijn de kaarsen nep te noemen, maar dat doet de kaarsen eigenlijk te kort. Tegenwoordig heb je 'nep kaarsen' die verbazend echt branden. Door nieuwe technieken lijkt het vaak alsof de kaars echt brand en geeft het kaarsje een waarheidsgetrouw licht. Je hebt ook nep kaarsen met bewegende vlam, nep kaarsen met afstandsbediening en zelf nep kaarsen met timer. Op deze manier wordt het branden van kaarsen je wel veel makkelijker gemaakt. En met de kaarsen nep vlam lijkt het alsof je echte kaarsen brand, desgewenst met een nep-kaars bewegende vlam. Bovendien zijn de nepkaarsen een stuk veiliger dan echte brandende kaarsen. Zeker in omgevingen met jonge kinderen, zieken, immobiele mensen of ouderen kunnen nep kaarsen daarom een heel goed alternatief zijn.