Lamp kaarsen

De lamp kaarsen zijn bedoelt voor speciale houders. Door het speciale mechanisme in de lampkaarshouder blijft de lamp kaars mooi branden, zonder druipen of walmen. De lamp kaarsen kunt u niet branden zonder een daarvoor speciaal bedoelde houder. Dit komt door de samenstelling van de kaars. Als u in het bezit bent van een lampkaarshouder dan is het prachtig om deze te branden met de daarvoor geschikte lamp kaarsen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lampkaarsen gebruiken

De originele lamp kaarsen zijn hier verkrijgbaar in 2 maten. De lampenkaarsen zijn verkrijgbaar in de kleur wit en zijn alleen te gebruiken in combinatie met een bijbehorende lampkaarshouder, zoals een rijtuigenlamp. Deze houder kenmerkt zich door een veer die de kaars omhoog drukt naarmate de lamp kaars verder opbrandt en zodoende de vlam op de juiste hoogte houdt. Deze metalen huls met veer wordt in een betreffende lamp geplaatst. De lamp kaarsen kunt u absoluut niet losstaand (zonder bijbehorende houder gebruiken! De houders worden helaas niet meer gemaakt en ze zijn ook niet meer te koop. Als u in het bezit bent van een bijpassende lampkaarshouder, dan kunt u hier terecht voor goede kwaliteit lampkaarsen tegen lage prijzen.

Lamp kaarsen Info

De lampkaarsen zijn verkrijgbaar in de kleur wit, in twee maten. De afmetingen zijn 120/30 (12 cm lang en 3 cm in diameter) of 150/18,5 (15 cm lang en 1,85 cm in diameter). Bij twijfel kunt u de diameter van uw houder meten om de juiste lamp kaars te kunnen bestellen. Voor de 120/30 geldt een brandtijd van 14 uren en deze zijn te bestellen per doos van 50 stuks. Voor de 150/18,5 geldt een brandtijd van 10 uren en deze zijn per doos van 100 stuks te bestellen.