Kerstkaarsjes

Zorg voor extra kerstsfeer en gezelligheid met het branden van echte kerstkaarsjes in de kerstboom.

NB voor 11.30 uur besteld is de volgende dag geleverd!

De witte kerst kaarsjes van Bolsius zijn vervangen door de Müller en Wiedemann kerst kaarsjes. De kerstkaarsjes zijn van hoge kwaliteit en voordelig hier online verkrijgbaar. Kerstkaarsjes branden 1,5 uur. Zet de originele kerstkaarsjes met kerstkaarsknijpertjes vast op een aantal takken in de kerstboom en geniet van de warme gloed in de boom. Bij afname per 20 doosjes (400 stuks) of 24 doosjes (Müller) krijgt u extra korting. De kerstkaarsjes zijn koel en donker prima te bewaren. Dus doe uw voordeel en geniet van onze aanbieding met Bolsius Kerstkaarsjes.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Originele Kerstkaarsjes van Bolsius

Met echte kerstkaarsjes in de kerstboom zorg je voor extra kerstsfeer.
NB VOOR 11.30 UUR BESTELD IS DE VOLGENDE DAG GELEVERD (België 1 dag langer) 

De originele kerstkaarsjes van Bolsius zijn verkrijgbaar in 4 kleuren en zijn door en door gekleurd. Bestel 20 doosjes en ontvang extra voordeel!
De kerstkaarsjes branden 1,5 uur en hebben de afmeting: 9,7 cm hoog en 1,3 cm in diameter. Dit is de juiste maat voor de kerstboomkaars houdertjes voor in de kerstboom. In elk doosje zitten 20 kaarsjes. Met de kerstkaarsjes van Bolsius bent u verzekerd van de authentieke kerstsfeer.
De houdertjes om de kerstboomkaarsjes goed in de kerstboom vast te knijpen zijn ook verkrijgbaar. De kerstboomkaarsjes worden ook aangeboden in een voordelige grootverpakking. Een grootverpakking bestaat uit 20 doosjes van 20 kaarsjes en is te bestellen met extra korting. Bij VanKaarstotServet bestelt u voor de laagste prijs en is betrouwbare levering gegarandeerd.

De sfeer van kerstkaarsjes

Wil je ook genieten van een sfeervolle kerstboom deze feestdagen en de authentieke sfeer van vroeger beleven? Brand dan ook kerst-kaarsjes in de boom. Het kaarslicht en de rustig dansende vlammetjes zetten de kerstboom in een mooie gloed en geven sfeer en gezelligheid aan de avond. Zeker met een aantal brandende kaarsen in de huiskamer kan de sfeer niet meer stuk. Vroeger werden altijd kerstkaarsjes in de boom gebrand, maar bij de intrede van elektriciteit en de uitvinding van de lichtsnoeren zijn veel mensen overgestapt naar elektrische kerstverlichting. De voordelen zijn duidelijk: het is veiliger en goedkoper. Maar toch… Sinds een aantal jaren zien we een grote comeback van de echte kerstkaarsjes. Er waren, en zijn, kennelijk toch een hoop mensen die de sfeer van echte kerstkaarsjes in de boom hebben gemist. En terecht, want er is niks gezelliger dan originele kaarsjes in de boom tijdens de feestdagen.

Branden van Kerstboom kaarsjes

Hoe gezellig ook, het branden van kerstkaarsjes is natuurlijk niet zonder risico’s. Je wilt niet dat de kerstboom vlam vat en daarmee een hoop schade aanricht in je huis. Het is zaak daarom even goed op te letten voordat je ze aansteekt. Het risico is naar 0 te reduceren met de volgende gebruiksaanwijzingen:

  • Gebruik degelijke kerstboomkaars-houdertjes die stevig zijn vast te knijpen in de boomtakken.
  • Zorg dat de kerstkaarsjes goed rechtop staan en niet om kunnen vallen.
  • Houd genoeg ruimte tussen de vlammen en de boomtakken (en overige decoratie).
  • Haal kaarsjes die bijna op zijn en kaarsjes die niet goed branden uit de boom.
  • Brand de kerstkaarsjes in de boom op een rustige plek, dus niet naast een constant openslaande deur, blazende ventilatie, boven de verwarming, etc. Maar op een plek waar minimale luchtverplaatsing is.
  • Instrueer kinderen niet te dicht bij de boom te komen of onder de boom te spelen als de kaarsjes branden. Houdt huisdieren op afstand.
  • Zet een emmer water naast de boom en leg een katoenen deken (branddeken) binnen handbereik.
  • Blijf altijd in de buurt met zicht op de kerstkaarsjes als ze branden.

Bolsius kerstkaarsjes kopen

Doordat de kerstkaarsjes lange tijd ‘uit de mode’ waren zijn ze nog maar op weinig plekken te koop. In fysieke winkels kom je ze bijna niet meer tegen. Online zijn er gelukkig nog wel een aantal shops die echte kerstkaarsjes verkopen. Hierbij gaat het meestal om de kaarsjes van het merk Bolsius. Het geluk is dat Bolsius een professionele kaarsenmaker is met een lange historie en dus heel goed weet hoe zij goede kaarsjes voor in de kerstboom moeten maken. De Bolsius kerstkaarsjes zijn verkrijgbaar in de maat 97/13 (9,7 cm lang en 1,3 cm in diameter) en worden gemaakt in de kleuren wit, ivoor, wijnrood en rood. Ze zijn door en door gekleurd en branden schoon op met een mooie stabiele vlam, zonder walmen of druipen. Mits ze rustig kunnen branden, zonder al te veel luchtverplaatsing, want dan kunnen ze gaan wakkeren en druipen.
VanKaarstotServet is de eerste webshop waar ze in grote getale online worden gekocht. Deze betrouwbare, veilige shop biedt de kerstkaarsjes goedkoop aan en zorgt voor een perfecte afhandeling met een persoonlijke service. Dus ook heden ten dage kunt u kerstboomkaarsjes het beste kopen bij VanKaarstotServet, de grootste kaarsenwinkel online.
In deze shop zijn tevens de houdertjes voor de kerstkaarsjes verkrijgbaar, waarmee je de kaarsjes stevig in de boom kunt vast knijpen. Deze knijpertjes zijn verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver en geschikt voor de Bolsius kerstboom-kaarsjes.