Kerst Theelichten & Waxinehouders Kerst

De selectie kerst theelichten van Bolsius bestaat uit de populaire witte theelichtjes + maxilichten, geur-theelichtjes (sugar & spice, winterdream, festive berries, field of flowers) en natuurlijk de rode theelichten. De rode theelichten zijn verkrijgbaar in een doosje van 10 stuks of in een zak van 30 stuks. Theelichten zijn de kaarsjes bij uitstek om zelf stijlvol mee te decoreren. Bij vanKaarstotServet heeft u ook keuze uit stijlvolle Bolsius waxinelichthouders (ook voor maxilichten). Geniet van sfeervolle kerstdagen met brandende theelichten in een mooie waxinelichthouder kerst.

23 producten

23 producten

Kerst Theelichten

Met Kerst theelichten kun je snel een fijne sfeer in huis creëren. Tijdens de feestdagen brandt in elk huis een kaarsje. Met Kerst waxinelichten kun je eenvoudig veel sfeer maken door deze her en der in leuke theelichthouders te plaatsen. De kerst waxinelichten zijn er met verschillende brandtijden, in diverse kleuren, in uiteenlopende geuren en in verschillende verpakkingen. De brandtijden lopen op tot 8 uur per kerst waxinelichtje. Hoe dikker het kerst theelichtje is, hoe langer de brandtijd. Voor langere brandtijden kun je overstappen naar de clear cups of de maxilichten. Speciaal voor de kerstperiode hebben we een aantal kerst geurtheelichten geselecteerd met geuren die passen bij de winter en de feestdagen. Voorkomende geuren zijn cinnamon, spice, cranberry, pomegranate en vanille. Een echt kerst theelicht maakt de kerstsfeer helemaal af.

Waxinelichthouder Kerst

Het branden van kerst theelichten is het mooist in een waxinelichthouder kerst. De kerst theelichthouders van de merken Bolsius en Gusta zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met sterren en kerstprints. Van Primus hebben we ook prachtige kerst waxinehouders verkrijgbaar van een jongen en een meisje die een lantaarn vast houden. De Gusta en Bolsius waxinelichthouders kerst zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud, koper, zwart, rood, groen en transparant. Omdat het branden van waxinelichtjes voordelig is kun je het hele huis in een prachtige kerstsfeer zetten met de een leuke waxinelichthouder kerst op elke tafel, dressoirkast en plank.