Kaarsen in Rood-tinten & Rode kaarsen

Een rode kaars is stijlvol en net even anders dan de standaard witte of ivoren kaars. Met name tijdens de feestdagen worden veel rode kaarsjes gebrand. Rood is bij uitstek de kleur voor kerst en de kerstdecoratie, waaronder kaarsen. In deze categorie hebben we alle kaarsen in het rood, donkerrood en wijnrood. Ook de prachtige bordeaux rode kaarsen hebben we voor u in deze lijst gezet. Zo kunt u eenvoudig uw sfeervolle kerstdecoratie aanvullen en mooie rode kaarsen kopen.

Pagina

Toon 1-60 van 75 producten

Pagina

Toon 1-60 van 75 producten

Kerst Kaarsen met Rood tinten | Rode kaarsen

Hier heeft u een selectie uit onze kaarsencollectie die is samengesteld uit alle tinten rood. Rood is dé sfeerkleur voor de winter en de kerstdagen. En dan bedoelen we niet alleen de kerstrode kleur, maar ook alle rood tinten als wijnrood, robijnrood, bordeauxrood, donkerrood en koraalrood. Met deze rode kaarsen is het decoreren van uw huis voor kerstmis eenvoudig en zet u uw huiskamer in de sfeer van kerst in een handomdraai. De kleuren zijn mooi te combineren, net als de verschillende maten en vormen. Zowel Bolsius als Gouda heeft kaarsen in de kleur rood, robijnrood en wijnrood. De sfeerkaarsen zijn allen van goede kwaliteit, ze branden mooi op en walmen of roeten niet.

Rode kaarsen kopen

Bij VanKaarstotServet heb je enorm veel keuze uit rode kaarsen en roodgekleurde kaarsen. Het assortiment loopt uiteen van de gladde Bolsius kaarsen tot de rode rustieke kaarsen en rode dinerkaarsen. In dit overzicht rode kaarsen treft u ook voordeelverpakkingen aan, daarmee haalt u sfeer in huis tegen een hele kleine prijs. Bij VanKaarstotServet vindt u vele soorten kaarsen in een rood-tint, ideaal voor de feestdagen.

De meest verkochte rode kaarsen in donkere dagen en voor de feestdagen zijn de Rode kerstboomkaarsjes van Bolsius.