Adventkaarsen

In de aanloop naar de kerstdagen is het een mooi ritueel om een adventskaars te branden. De adventskaarsen zijn met een kalender gemaakt die meeloopt met de dagen dat u de kaars verder opbrandt tot en met de kerstdagen. Een adventskaars kopen met daarbij allerlei andere kerstkaarsen en kerstdecoratie is voordelig en eenvoudig bij VanKaarstotServet. Geniet van sfeervolle feestdagen met de adventskaarsen en kerstkaarsen van hoge kwaliteit uit deze shop.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Adventskaarsen

De grote adventkaars heeft een lengte van 300 mm en een diameter van 23 mm. De adventskaarsen zijn van hoge kwaliteit en branden stabiel en schoon op. De Advent is de aanloopperiode voor de kerstdagen. Om hierbij stil te staan wordt de grote adventskaars elke dag een 'dag' verder gebrand en kan deze tijdens de kerst geheel worden uitgebrand. De kleine rode adventskaarsen worden gebruikt in een adventskrans (niet meer verkrijgbaar). Een adventskrans is gemaakt van denne- of sparretakken en heeft vier kaarsenhouders. Elke week in december wordt een adventskaars erbij gezet, totdat alle vier de adventkaarsen branden op de laatste zondag voor kerst. De adventkaarsen zijn met online voordeel verkrijgbaar in deze kaarsen webshop.

Adventskaars kopen

Voor het kopen van Adventskaarsen kunt u terecht bij VanKaarstotServet. Behalve een adventskaars kopen zijn er tal van andere leuke kerstkaarsen en kerstdecoratie artikelen om aan de bestelling toe te voegen. Op deze manier bent u met één winkelwagen vol kerstdecoratie en kerstkaarsen helemaal klaar voor de kerstdagen. U kunt een adventskaars kopen voor een lage prijs. De bestelling wordt snel geleverd en u geniet van de beste persoonlijke service.