Huwelijkskaarsen

Een prachtige toevoeging aan de huwelijksdecoratie en trouwsfeer is een persoonlijke huwelijkskaars met naam en datum. Deze kan in de kerk, tijdens de ceremonie, bij het diner en/of tijdens het trouwfeest worden gebrand.
Klik op de gewenste huwelijkskaars, kies voor een kleur van de afbeelding en voeg desgewenst de voornamen en trouwdatum toe. Met een kandelaar erbij is de set compleet! (het pengat in de kaars wordt dan op maat gemaakt)

19 producten

19 producten

Huwelijkskaarsen voor de trouwceremonie

Tijdens een trouwceremonie is het van een mooie symbolische waarde en leuk voor de sfeer om echte traditionele huwelijkskaarsen te branden. De vlam van deze kaarsen staat symbool voor geluk, trouw en liefde. Nadien kunnen de kaarsen ook tijdens het diner en op het trouwfeest aangestoken worden. En voor later kan de trouwkaars dan ook bewaard worden voor de jaarlijks huwelijksviering. De huwelijkskaarsen hebben we met elf verschillende afbeeldingen en in diverse kleuren.

Huwelijkskaars informatie

• Sfeervolle symboliek voor de trouwceremonie
• De afmeting van de trouwkaarsen is 400/40 of 250/70 (hoogte/ diameter in mm).
• U kunt desgewenst de voornamen en trouwdatum op de kaars laten zetten met een stijlvolle wasdruk in bladgoud of bladzilver.
• Het pengat wordt op maat gemaakt voor de kandelaar die u er bij besteld.

Kerkelijke kaarsen voor huwelijk

De huwelijkskaarsen met religieuze symbolen zijn veel gebruikt bij huwelijksceremonies in de kerk, op het gemeentehuis en tijdens de trouwerij. Het branden van een huwelijkskaars brengt geluk en geeft licht aan het prachtige huwelijk. U hebt keuze uit de symboolafdrukken van ringen, duiven, kerken en het PX teken. Namen en datum zijn toe te voegen.

Meer trouwkaarsen en decoratie

Ter uitbreiding van decoratie tijdens het trouwfeest zijn er erg mooie en leuke trouwdecoratie artikelen in de shop te bestellen. Laat een tros helium ballon duiven los na de ceremonie. Zet de dinertafel vol met mooie kaarsen. Zet de buitenruimte in vuur en vlam met een aantal fakkels. Creëer een mooi moment met het oplaten van wensballonnen in de avond of kleed de feestruimte aan met papieren lampionnen voor een prachtige trouw-ambiance.