Vormsel Kaars (2911) Engel 190/50

Beschikbaarheid: Op voorraad
Speciale prijs  9,69 Normale prijs  11,19
geen:
Kaars voor het vormsel met engel van 19 cm hoog
Art.nr.:
2911-vormsel-kaars

Vormsel Kaars met Engel

Tijdens het vormsel zal de gedoopte, om zijn geloof standvastig te kunnen belijden, de kracht van de heilige geest ontvangen. Het vormsel krijgt gestalte in deze kaars met Engel, die gebrand wordt tijdens de ceremonie. De kaars wordt aanstoken aan de paaskaars in de kerk. Het vormsel vormt het derde sacrament, na het doopsel en de heilige eerste communie. Deze christelijke traditie neemt plaats op de leeftijd van circa 13 jaar en dan wordt bewust gekozen voor het geloof en het goede pad van Jezus Christus. De basis-sacramenten voor een goed christen zijn hierbij doorlopen.Kies voor naam en datum met wasdruk in bladgoud en bladzilver of bestel er los een stickertje bij. In het voorbeeld ziet u de kaars met een rood stickertje. De kaars heeft de kleur ivoor en een brandtijd van circa 32 uren. De brandeigenschappen zijn zeer goed met een mooie stabiele vlam.

Naam en datum toevoegen op de vormsel kaars 190/50

U kunt de naam en datum toevoegen tegen een meerprijs. In de regel wordt de voornaam hierbij gebruikt. De voornaam kan bestaan uit 1 tot 4 namen. Het aantal kunt u selecteren. De datum wordt op de kaars weergegeven met cijfers en dwarsstreepjes, voorbeeld: 01-01-2001.

Voorbeeld van naam en datum toevoegen:

U wilt op de vormsel kaars met gouden wasdrukletters de doopnamen (Benjamin Caleb Aron) en de datum 14 november 2018 van uw zoon laten drukken

    • Bij de optie 'Naam en datum toevoegen?' kiest u dan: Ja, wasdruk met bladgoud
    • Bij de optie 'Totaal aantal namen': 3 namen + datum
    • Bij de optie 'Zo ja, typ hier de namen en datum': Benjamin Caleb Aron 14-11-2018
Meer informatie
SKU 2911-vormsel-kaars
Kleur ivoor

U bent wellicht ook geïnteresseerd in deze producten