Kandelaars & Kaarsenhouders

Met een stijlvolle kandelaar maakt u de tafelopmaak helemaal af. Een kaars op tafel zorgt voor sfeer en gezelligheid. Is deze gestoken in een mooie kandelaar, dan zorgt u ook voor stijl en uitstraling. Het is ook mooi om een aantal lange kaarsen in een kaarsenhouder op de schoorsteenmantel of vensterbank te branden. Hiermee ontstaat een prachtig licht en veel sfeer. Bij VanKaarstotServet vindt u mooie kandelaars en kaarsenhouders van Bolsius, Gusta en andere merken. Voor de stompkaars zijn er specifieke kandelaars voor stompkaarsen verkrijgbaar en ook voor de dinerkaarsen kun je een speciale kandelaar dinerkaars bestellen. Zowel de aardewerken en glazen kandelaars als metalen kandelaars en houten kandelaars kunt u hier kopen. De metalen kandelaar zwart wordt veel verkocht.

10 producten

10 producten

Kandelaars & Kaarsen houders

Met de kandelaars en houders van VanKaarstotServet geeft u stijl aan uw interieur. De tafelkaarshouders, kandelaars en kaarsenhouders zijn zeer mooi vormgegeven en verkrijgbaar voor elke maat. Ze zijn in transparant glas, gekleurd glas, aardewerk, marmer en metaal te verkrijgen. De kandelaren zijn er voor zowel tafelkaarsen, stompkaarsen en dinerkaarsen als waxinelichten, de relight houders zijn voor de 24 uur brandende navullingen.

Bolsius houders voor navullingen

De Bubble Lights, Oval lights, Mirror en Classic holder zijn een echte eyecatcher voor uw interieur. Door het gebruik van gekleurde navullingen kunt u de houders prachtig combineren. Navullingen branden maar liefst 24 uur en zijn verkrijgbaar in vele kleuren en designs. De kaarsenhouders die gebruikt worden voor de navullingen zijn de Cubelight, Bubblelight, Relighthouder Diamant- en Oval light en Mirror en classic-houder.
In deze kaarsen webshop zijn alle kandelaars, houders en navullingen van Bolsius te bestellen met online voordeel.

Kandelaar voor stompkaars

Om een stompkaars een mooie plek te geven kun je deze op een kandelaar plaatsen. De kandelaar voor stompkaarsen heeft een brede, platte bovenkant om de stompkaars op te zetten en een brede voet, zodat deze stabiel op de ondergrond blijft staan. De stompkaars-kandelaars zijn in verschillende maten verkrijgbaar en zijn mooi vormgegeven.

Kandelaar voor dinerkaars

Ook voor een kandelaar voor een smalle kaars en kandelaars dinerkaarsen kun je hier terecht. Deze kandelaars kenmerken zich door een kaarsenmond en een lange ranke vorm. De voet is iets breder om de kandelaar een stabiele basis te geven. Let er bij het kopen van een kandelaar voor dinerkaars op dat de kaarsenmond de juiste diameter heeft voor de kaarsen die u wilt branden. Als de opening iets te groot is (max 2mm) dan kunt u ook gebruik maken van kaarsenpassingen om de speling er uit te halen. De kandelaars voor dinerkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vormen. Zowel Bolsius als Gusta heeft een mooie collectie met de kandelaar voor dinerkaars in het assortiment.

Glazen kandelaars

De kandelaars en kaarsenhouders worden gemaakt van verschillende materialen. De glazen kaarsen kandelaars zijn heel stijlvol en met name de glazen kandelaar roze en glazen kandelaar groen zijn een aanwinst voor de decoratie in combinatie met mooie bijpassende gekleurde kaarsen van Bolsius of Gusta. De glazen kandelaars zijn ook mooi met elkaar te combineren door het gebruik van het glimmende glas. Het glas is extra stevig, zodat de kandelaar tegen hitte en een stootje kan. Natuurlijk moet je een glazen kandelaar niet op de grond laten vallen, dan zal deze breken en versplinteren. Omdat glas is te verwerken tot elke gewenste vorm zitten er prachtige glazen kandelaars in de collectie, zowel in de kleuren roze en groen als wit en zwart.

Metalen kandelaars

Naast hout, glas en aardewerk zijn er ook stijlvolle metalen kandelaars verkrijgbaar. Door het metaal zijn de kandelaars extra stevig. Het metaal kan gespoten of gecoat worden in elke gewenste kleur, maar de gouden en zwarte metalen kandelaars zijn het best verkocht. Het strakke oppervlak van de metalen kandelaar zwart geeft dit exemplaar een moderne look. De kleur zwart is mooi in combinatie met de meeste andere kleuren, vandaar ook dat de zwarte metalen kandelaars heel populair zijn.

Zwarte kandelaar

Zoals beschreven is zwart een veel gevraagde kleur voor kandelaars. Dit geld voor de metalen kandelaars, maar ook voor de aardewerken kandelaar. Men vindt al snel dat de zwarte kandelaar industrieel oogt en dat de zwarte metalen kandelaar een moderne uitstraling heeft. Zowel de zwarte kandelaar voor stompkaarsen en dinerkaarsen is hier verkrijgbaar. De dinerkaarsen zijn ook in het antraciet zwart te bestellen, zodat een mooie donkere set samengesteld kan worden. De zwarte kandelaar van metaal is hoog en laag verkrijgbaar. De zwarte kandelaar hoog geeft nog meer allure aan de set.

Kandelaar kopen

Bij VanKaarstotServet heb je keuze uit een prachtig assortiment en kun je een kandelaar kopen van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Bovendien geniet je van de beste persoonlijke service en kun je allerlei andere decoratie artikelen kopen om de sfeer te verhogen. Natuurlijk kun je ook een mooie set passende kaarsen voor de kandelaar of kaarsenhouder bestellen in de shop.