Gouden & Zilveren Kaarsen

Een gouden kaars geeft veel sfeer aan het interieur. De kleur goud is luxe en modern, vandaar zien we steeds vaker een gouden kaarsje ergens staan. De Bolsius gouden kaarsen zijn van hoge kwaliteit en branden mooi op. De Gouden kaarsjes van Gusta zijn fraai vorm gegeven en branden ook goed. In combinatie met zilveren kaarsen kunt u een mooie kaarsenset samenstellen. Ook een set alleen in de kleur goud of zilver ziet er mooi uit. De zilveren kaarsen van Bolsius zijn er net al de gouden kaarsen in verschillende maten. De 130/68 metallic kaars is de meest verkochte kaars, maar ook de rose gouden kaars kent veel afzet. Deze prachtige rose gouden kaarsen komen uit de Rustiek metallic collectie. Ook de gouden fading kaarsen met kleurverloop uit deze serie zien er erg mooi uit en zijn erg populair.

17 producten

17 producten

Kaarsen Goud & Zilver zijn een blijvende trend

Al jaren vormen de kleuren goud en zilver de basis voor een sfeervolle decoratie. Met name rond de feestdagen worden deze kaarsen veel gebrand. De gouden en zilveren kaarsen van Bolsius sieren uw interieur stijlvol op. Goudkleurige en zilverkleurige kaarsen zijn een blijvende trend voor het winterseizoen. U kunt deze kleuren mooi combineren met elkaar of met een aantal mooie kaarsen uit de metallic serie of met een aantal stijlvolle rustieke kaarsen of Bolsius stompkaarsen. Als u zelf een mooie set kaarsen samenstelt, dan kunt u daar bij VanKaarstotServet ook mooie onderzetters en plateaus voor kopen, die vindt u in de categorie 'onderzetters'.

Gusta Kaarsen Goud

De kaarsen van Gusta zien er fraai uit qua design en vormgeving en branden mooi op. Deze gouden kaarsen serie is gemaakt op basis van het concept blad en de kleur sluit goed aan op de huidige kaarsentrend van motieven en goudkleuren. Ter aanvulling van de sfeer zijn de Gusta woonaccessoires leuk om even in te grasduinen. Vaak zit daar wel een artikel tussen, waarvan je denkt: wauw ja, dat wil ik hebben!