Horeca Kaarsen

Gebruik VanKaarstotServet als uw vaste horecaleverancier van kaarsen en overige decoratie-artikelen en items om de tafel aan te kleden, waaronder servetten, servies en tafelkleden. U kunt de winkelwagen vullen met allerlei leuke items voor uw horecagelegenheid zonder een grote bulkafname te hoeven doen. Stuurt u even een mail aan info {ad} vankaarstotservet.nl voor extra korting als u voor meer dan 100 euro wenst af te nemen.

13 producten

13 producten

Horeca kaarsen bestellen online

Bij vanKaarstotServet heeft u keuze uit het basisassortiment Horeca Kaarsen van Bolsius en Gouda. Voor kleinere bestellingen en om minder grote horecagelegenheden tegemoet te komen is het mogelijk al vanaf één verpakking te bestellen, zonder account of registratie. U kunt VanKaarstotServet gebruiken als uw standaard Horeca Kaarsen leverancier en op factuur bestellen.
Het Horeca Kaarsen Assortiment bij vanKaarstotServet:

Refills/ Navullingen voor de cubelight, oval light en bubble light.
De horecaverpakking bestaat uit een tray van 20 stuks en is verkrijgbaar in de kleuren transparant, grijs, rood, lemon groen, aqua blauw, paars en oranje.

Gotische Kaarsen 245/24 doos 100.
De horecaverpakking van 100 stuks is verkrijgbaar in vele kleuren.

Gouda Dinerkaarsen 240/22 doos 136.
De Gouda Dinerkaarsen zijn verpakt in een doos van 136 stuks en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Gouda Dinerkaarsen van Gouda Professional zijn van uitmuntende kwaliteit. Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen en de 100% katoenen lont zal de kaars niet walmen, druipen of roeten en is de kaars vele malen te doven en aan te steken zonder breken of verstikking van de lont. Dat maakt Gouda kaarsen ideaal als horecakaarsen

• Horeca Theelichten
Voor de horeca hebben we de verschillende theelichtverpakkingen met verschillende branduren.

Twilights Glas
De opvolger van de bekende lowboy is het twilight. Dit nieuwe sfeerglas is een echte eyecatcher en de nieuwe sfeertrend voor terrastafel en eettafel. Het twilight tray 6 is verkrijgbaar in 8 kleuren: de Twilights

LED Kaarsen
LED Kaarsen & Theelichten zijn een handig alternatief voor de echte kaarsen. Zowel de mooi vormgegeven LED kaars in matglas als de led theelicht van hoge kwaliteit hebben een rustig flikkerende vlam. De LED Kaarsen & Theelichten worden geleverd inclusief batterijen. Klik hier voor meer informatie en om te bestellen: LED kaarsen.

Bolsius Stompkaarsen
De Stompkaarsen horecaverpakking bestaat uit omdozen per maat stompkaars. De stompkaarsen zijn verkrijgbaar in 17 kleuren en vindt u hieronder of in de categorie Bolsius stompkaarsen.

Rustieke Tafelkaarsen
De Tafelkaars rustiek is te verkrijgen in een omverpakking van 2 x een doos van 24 stuks. De tafelkaarsen zijn verkrijgbaar in 29 kleuren en vindt u hieronder of in de categorie Bolsius rustiek tafelkaarsen omverpakkingen.

De voordelen van bestellen bij vanKaarstotServet:

• U hebt geen account nodig en hoeft zich niet te registreren.
• Geen minimale ordergrootte
• U kunt eenvoudig online betalen of op factuur afrekenen.
• Bestellen is al mogelijk vanaf één verpakking.
• Snelle levering.
• De verzendkosten zijn laag.