Gusta Kaarsen

Gusta kaarsen staan bekend om hun mooie vormgeving. Elk seizoen krijgt het assortiment een update met nieuwe, stijlvolle kaarsen, waaronder ook de Gusta swirl kaarsen. De Gusta Kaarsen bestaan uit geurkaarsen, kaarsen in potjes, met wicks, dinerkaarsen, kaarsen op standaards, swirl kaarsen en meer. Ook de Gusta Led kaarsen zijn mooie items om extra sfeer te maken in huis. Met deze Gusta Kaarsen heb je een mooie collectie voor een lage prijs en van hoge kwaliteit. Je kunt zelf een leuke set kaarsen samenstellen. Zorg voor extra sfeer in huis met een set mooie Gusta Kaarsen en gedraaide kaarsen.
Pagina

Toon 1-60 van 89 producten

Pagina

Toon 1-60 van 89 producten

Gusta Kaarsen

Maak het gezellig in huis met Gusta Kaarsen. Het assortiment van Gusta staat bekend om haar eigentijdse design en gebruiksgemak. Het gebruik van moderne kleuren en stijlvolle vormgeving zorgen voor prachtige accessoires en decoratie artikelen, waaronder de Gusta Kaarsen. De collectie kaarsen bestaat voor een groot deel uit geurkaarsen, maar je koopt hier ook gevulde glazen, stompkaarsen, kandelaars, dinerkaarsen, windlichten, lantaarns en kaarsenhouders. Met een set Gusta Kaarsen geef je sfeer aan het interieur en wordt het nog gezelliger in huis. Ook de Gusta home kaarsen zijn hier ideaal voor en ook de collectie Gusta led kaarsen geven veel sfeer aan de ruimte. Naast deze kaarsenserie heeft Gusta ook een ruim assortiment met overige woonaccessoires, tuindecoratie artikelen, tafeldecoratie, servies en keukenaccessoires. Naast dat de spullen handig, sfeervol en mooi zijn voor eigen gebruik, zijn de Gusta artikelen door de vaak leuke verpakkingen ook heel geschikt als cadeautjes. De kaarsen zijn van hoge kwaliteit met vaak een eigentijdse uitstraling en modern kleurgebruik.

Swirl Kaarsen

De Gusta Swirl kaarsen zijn een echte oogappel in het kaarsen assortiment. Het gaat hierbij om de Gusta swirl dinerkaarsen om precies te zijn. Het zijn dinerkaarsen van 25 cm lang in verschillende kleuren. Deze swirl kaarsen kenmerken zich door een gedraaide ribbel, daarom worden ze ook wel draaikaarsen genoemd of ribbelkaarsen of gedraaide kaarsen. De Gusta swirl dinerkaarsen zijn verkrijgbaar in de kleur zwart, wit, groen en blauw. Ze zijn verpakt in sets van drie. De standaard swirl dinerkaarsen van Gusta heeft een diameter van 2,3 cm. In de kleur wit is ook een variant verkrijgbaar van 1,8 cm in diameter. Kies ook voor een opvallende set gedraaide kaarsen of twisted kaarsen en geniet van de sfeer. De swirl kaars zwart is veel verkocht in het najaar en voor moderne interieurs. De swirl kaars wit heeft veel aftrek in de zomermaanden. Deze zogenaamde twist kaarsen zorgen in ieder geval voor een eyecatcher in het interieur.

Kaarsen van Gusta Kopen

Het hele assortiment Gusta kaarsen en overige Gusta artikelen is online bij VanKaarstotServet te verkrijgen tegen scherpe prijzen. De kwaliteit van de producten is hoog en ze zijn mooi ontworpen. In de webshop kunt u eenvoudig bestellen met de beste persoonlijke service. U geniet daarbij van goede retourvoorwaarden en snelle levering. Daarbij is het mogelijk om voordelig mooie sfeerproducten te kopen uit een veelzijdig sfeerassortiment. Zet deze shop onder uw favorieten en blijf op de hoogte van nieuwe collecties en de artikelen in het Gusta assortiment. Ook de kaarsencategorie wordt regelmatig vernieuwd en u kunt u hier Gusta kaarsen kopen tegen lage prijzen.