Grote Kaarsen

Als je op zoek bent naar een bijzondere kaars. Een kaars die opvalt en meer dan gemiddeld groot is dan kun je in deze categorie een paar mooie kaarsen vinden. Zowel de mammoetkaarsen, rustiekkaarsen van 30 cm hoog, kaarsen met 3, 4 en 5 lonten, de meterkaars als de grote Bolsius stompkaarsen zijn hier te bestellen. Geniet van deze bijzondere, grote kaarsen!

37 producten

37 producten

Grote Kaarsen branden

VanKaarstotServet heeft een aantal grote kaarsen van Bolsius in haar assortiment die wat extra aandacht verdienen. Met name voor cadeaus wordt ons steeds vaker de vraag gesteld welke grote kaarsen er allemaal te koop zijn, vandaar deze aparte categorie.
Het branden van een grote kaars heeft meer allure en trekt meer aandacht. Naast de sfeer van het kaarslicht heeft het neerzetten van zo'n kaars daarom ook een sterk decoratief karakter. In deze categorie heeft u keuze uit verschillende maten en kleuren, zodat u altijd een grote kaars kunt vinden die past in uw interieur. Let er wel op dat een grotere kaars meer aandacht nodig heeft in het onderhoud. U blijft genieten van optimale brandeigenschappen als u de kaars op een rustige plek brand, overtollig kaarsvet langs de rand wegsnijdt en de lont (pit) indien nodig op circa 0,75 cm knipt. Zo voorkomt u dat de lont verzuipt in het kaarsvet, dat de kaars raar gaat druipen of dat de lont gaat wakkeren.

Voordelen van Grote Kaarsen

Het branden van grote kaarsen heeft een aantal fijne voordelen:
• Decoratieve functie
• Mooi om te combineren met overige woondecoratie
• Lange brandtijd
• Mooie designs en kleuren verkrijgbaar
• Grote kaarsen branden mooi op

Grote Kaarsen assortiment

Naast de bekende Mammoetkaarsen zijn uit de serie Rustiek kaarsen ook extra grote kaarsen in het assortiment opgenomen. Deze zijn verkrijgbaar in 12 kleuren in de maten 200/100 en 300/100. Voor extra grote kaarsen wijzen we u graag op de Stompkaarsen KK Ivoor, deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten tot maar liefst 500/80, dat is 50 cm hoog en 8 cm in diameter! Een bijzondere collectie zijn de dompelkaarsen en tonkkaarsen. Deze kaarsen lopen taps toe en bij de tonkkaars ook enigszins bol. Ze zijn ook verkrijgbaar in grote maten. Uit de serie rustiek kaarsen zijn er ook kaarsen met 3, 4 en zelfs 5 lonten. Hierdoor geven de kaarsen nog meer sfeer en branden ze nog beter op. Als u stijlvolle gladde stompkaarsen zoekt, dan zijn de neutrale stompkaarsen in een tray een goede oplossing.