Grafkaarsen

Bij VanKaarstotServet bent u in de juiste shop voor het aanschaffen van grafkaarsen en gerelateerde artikelen, waaronder graflantaarns, graflampen, grafvazen en andere grafdecoratie-artikelen. De grafkaarsen worden behalve als decoratie bij het graf en begrafenissen ook veel gebruikt om feesten en partijen sfeervol te decoreren. De grafkaarsen met deksel kunnen prima buiten gebrand worden.

39 producten

39 producten

Grafkaarsen en herdenkingslichten kopen online

Bij VankaarstotServet kunt u met online voordeel grafkaarsen en herdenkingslichten kopen en bij aankoop van grotere aantallen wordt automatisch een staffelkorting berekend. De Bolsius herdenkinkskaarsen branden stabiel en schoon op.
Het gebruik van grafkaarsen en herdenkingslichten heeft een emotionele waarde waardoor het leveren van een kwaliteitsproduct nog belangrijker is. Dat is voor Bolsius essentieel geweest bij de ontwikkeling en productie van deze herdenkingskaarsen en graflichten. Tevens worden deze kaarsen ook vaak gebruikt bij tuinfeesten en bedrijfsfeesten, omdat u voor een klein bedrag een groot aantal goed brandende kaarsen hebt die ook windbestendig zijn. Met name de kleine grafkaarsjes nr.3 zijn ideaal om een grote ruimte te decoreren. De Bolsius grafkaarsen zijn van goede kwaliteit en branden mooi op. Ze zijn hier met voordeel te verkrijgen. De collectie herdenkingskaarsen is zeer uitgebreid. Er zijn kaarsen voor de grafdecoratie beschikbaar met een kleine maat van 5,5 cm hoogte tot langbranders met een hoogte van 20 cm. Hoe groter de kaars, hoe langer de brandtijd. Daarbij zijn de grafkaars nr. 3, grafkaars nr. 7 en nr. 40 zowel in het wit als rood te verkrijgen. En de kaars nr. 3 is te bestellen met of zonder deksel. Voor de grafkaars nr. 3 is ook een stijlvolle standaard te bestellen. Die wordt per 2 stuks verkocht.

Kenmerken van de Bolsius grafkaarsen en herdenkingslichten

• Makkelijk aan te steken
• Mooie vlam
• Groot assortiment verschillende maten en kleuren
• Lange brandduur
• Branden tot de bodem leeg
• Deksels zijn goed passend en niet roestend
• Ook met plantaardige olie verkrijgbaar
U kunt de graflichten met online voordeel kopen in onze webwinkel.
NB Let op dat u eventuele beschermplakkers en de resten ervan goed van de bovenkant verwijderd voor het aansteken.

Het combineren van de Bolsius grafkaarsen en herdenkingskaarsen

De grafkaarsen zijn goed te combineren met onze RVS Graflantaarns.
Bij de graflantaarns kunt u tevens passende LED kaarsen en Olielampjes kopen.
Voor het branden van een kaars ter nagedachtenis van een overledene heeft VanKaarstotServet een groot assortiment kerkelijke gedachteniskaarsen te verkrijgen. Klik voor meer info.