Gradiënt Kaarsen

De Gradiënt kaarsen zijn heel bijzonder door de in het wit overlopende kleur. Deze tafelkaarsen van het merk Mo Man Tai branden erg mooi op met een stabiele vlam en geven de sfeer een extra bijzondere uitstraling. Je hebt keuze uit 8 kleuren.

11 producten

11 producten

Gradiënt kaarsen van Mo Man Tai


Omdat deze kaarsen vanuit een apart magazijn worden verzonden heeft deze categorie kaarsen een minimale bestelwaarde van 15 euro.
Deze bijzondere kaarsen worden gekenmerkt door stijlvolle kleuren aan de voet die langzaam overvloeien in het witte deel van de kaars. Deze collectie eigentijdse kaarsen wordt in Nederland ambachtelijk gemaakt in de kaarsenfabriek van Hoogeland Kirsten. De gebruikte grondstof is 100% hoge kwaliteit paraffine en ze zijn van het merk Mo Man Tai. De rechte kaarsen branden mooi op met een brandtijd van 15 uren. Elke Gradiënt kaars is 35 cm lang en 2,2 cm in diameter. U kunt er een passende kandelaar bij bestellen. Omdat de kaarsranden van de voet zijn afgerond zijn deze kaarsen in vrijwel alle kaarsenhouders voor dinerkaarsen te plaatsen. Eventueel kan gebruik worden gemaakt van een extra passing bij een brede kandelaar. Door een speciaal dompelproces krijgen de kaarsen aan de voet een kleur die langzaam uitloopt naar boven. Ze zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:
• roze / hot pink
• oranje / Dutch orange
• groen / jade green
• licht blauw / horizon blue
• rood / autumn red
• geel / canary yellow
• donker blauw / denim blue
• grijs / rainy grey
De kleuren passen goed bij elkaar en zijn ideaal om te matchen. Door een leuke combinatie te maken creëert u mooie sfeerdecoratie in huis.

Gradiënt kaars kopen

De Gradient kaarsen van Mo Man Tai zijn exclusief verkrijgbaar bij VanKaarstotServet tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Bij aankoop vanaf 6 stuks ontvangt u extra korting. Ook bij aankoop van de set met 8 stuks ontvangt u extra voordeel. U geniet bij Van Kaars tot Servet van een snelle levering, goede retourvoorwaarden en de beste persoonlijke service. Bovendien kunt u er terecht voor allerlei mooie kaarsen, stijlvolle woondecoratie en prachtige tuinsfeer artikelen. Na bestelling worden de Gradiënt kaarsen binnen 3 werkdagen geleverd. U kunt nu de Gradient-kaarsen kopen met een introductiekorting van 10%!

Video maakproces van de Gradiënt kaars

In de volgende video is goed te zien hoe de Gradiënt kaarsen gemaakt worden. Ze worden nog op ambachtelijke wijze gesneden, gedompeld en gekleurd.
VIDEO GRADIENT KAARSEN