Meterkaars Stearine 1000/46 wit (alleen afhalen)

Beschikbaarheid: Op voorraad
Speciale prijs  30,49 Normale prijs  35,99
geen:
De originele meterkaars van stearine met 125 branduren.
IVM BREUKRISICO ALLEEN AF TE HALEN IN LEUSDEN
Art.nr.:
7050

Meterkaars van stearine bestellen

Deze kaars van één meter lang is gemaakt van stearine en is hét alternatief voor de, uit de handel genomen, Gouda meterkaars. Vanwege de grootte en het gebruik van stearine brandt deze kaars extra lang, zodat u tijdens de winterdagen en feestperiode vele uren kunt genieten van deze stijlvolle meterkaars. Stearine-kaarsen branden heel regelmatig, stabiel en schoon op. Daarbij is de brandtijd ook een stuk langer.

Afhalen Meterkaarsen

NB Vanwege de breekbaarheid is deze kaars alleen af te halen in het magazijn te Leusden op werkdagen tussen 09.30 en 16.00 uur. Direct na bestelling zullen we het adres en afhaalinformatie aan u mailen. Eventueel betaalde verzendkosten (4 euro) zullen we aan u crediteren. (Bij bestelling boven de 45 euro betaalt u geen verzendkosten, de 2,95 administratiekosten blijven staan). Bij het afrekenen kiest u bij de bezorgmethode voor 'eerst volgende mogelijkheid'.

Als u een lange kaars wilt bestellen die we wel aan u kunnen verzenden kunt u kiezen voor de parrafine stompkaars van 90 cm lang en 5 cm in diameter.

Specificaties van de meterkaars

  • Afmeting kaars: 100 cm lang en 4,6 cm in diameter
  • Kleur: wit
  • Merk: eigen merk
  • Branduren: circa 165
  • Vervaardigd van 100% stearine en brandt dus heel mooi op met schone, stabiele vlam.
Meer informatie
SKU 7050
Kleur wit