Gouda Waxinelichten & Theelichten

Gouda waxinelichten zijn fijne theelichten op mee te decoreren. Door de perfecte brandeigenschappen branden ze mooi op en ze zijn prima meerdere malen te doven en weer aan te steken. De Gouda theelichten zijn verkrijgbaar in verschilllende brandtijden. Ook de maxilichten van Gouda kunt u hier kopen tegen de scherpste prijzen.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gouda Theelichten en Maxilichten hebben de beste brandeigenschappen

Brandt u vaak theelichten? Laat de kwaliteit wel eens te wensen over? Voor een stabiele, schone vlam die altijd goed brand kiest u voor Gouda Theelichten en maxilichten. De maat van een gewone theelicht is 3,8 cm in diameter, de hoogte verschilt naar gelang het aantal branduren. De maxilichten zijn 2,4 cm hoog en 6 cm in diameter. De gouda theelichtjes kenmerken zich door een mooie vlam en een lont die tot het eind goed werkt. Door gebruik van grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit en een katoenen lont hebben de theelichten van Gouda superieure brandeigenschappen en zijn ze makkelijk te doven en opnieuw aan te steken. De Gouda theelichten walmen niet, zijn in verschillende verpakkingen verkrijgbaar en u heeft keuze uit het aantal branduren van de theelichtjes. De zak 100 van Gouda is een populair item vanwege de voordeelverpakking. Tevens kunt u de maxi theelichten van Gouda bij ons bestellen, die branden 10 uren en zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen.
De Gouda waxinelichten zijn mooi om te combineren met de stijlvolle Stompkaarsen van Gouda

Gouda Waxinelichten zijn van de beste kwaliteit

Waxinelichtjes zijn fijne kaarsjes om mee te decoreren. Ze zijn bijna overal te koop en er zijn heel veel soorten houders voor te verkrijgen. Voor de beste kwaliteit kiest u voor de Gouda waxinelichtjes, want deze branden altijd goed op met een stabiele vlam. De lichtjes zijn gemaakt van de beste grondstoffen en met een lont van katoen, zodat ze schoon opbranden, zonder te walmen of te roeten. De meeste waxinelichten van Gouda zijn voorzien van een stijlvolle goudkleurige cup. De lichtjes zijn verkrijgbaar met verschillende brandtijden: van 4,5 uur, 6 uur en 8 uur. De maxi-waxinelichten branden 10 uur. U kunt kiezen uit kleine verpakkingen en grootverpakkingen voor vele gezellige, sfeervolle avonden. Kies voor kwaliteit, kies voor Gouda!