Gouda Gotische kaarsen en Kroonkaarsen

Met een Gouda Tafelkaars zet je kwaliteit op tafel. Deze gotische- en kroonkaarsen hebben perfecte brandeigenschappen en branden zonder problemen stabiel op met een prachtige vlam. De gotische kaarsen worden gekenmerkt door de taps toelopende vorm, de kroonkaarsen zijn recht en cilindervormig met een kroonvormige bovenkant.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gouda Gotische kaarsen en Gouda Kroonkaarsen zijn echte sfeermakers

Gouda staat bekend als kaarsenmerk met een prachtig kaarsenassortiment van zeer hoge kwaliteit. De Gouda tafelkaarsen hebben uitmuntende brandeigenschappen vanwege de katoenen lont en hoogwaardige grondstoffen. De tafelkaarsen van Gouda bestaan uit de mooi vormgegeven gotische kaarsen en kroonkaarsen. De kaarsen branden mooi op, hebben een lange brandtijd en walmen en druipen niet. Kiest u voor betaalbare topkwaliteit, dan kiest u voor onze Gouda tafelkaarsen met online voordeel.

Gouda Gotische kaarsen met conische vorm

Een zeer populaire en karakteristieke kaars is de Gouda Gotische Kaars. Deze kaars heeft een stijlvolle conische vorm en loopt iets taps toe naar het uiteinde. Voor het branden van een unieke kaars op een sfeervolle dinertafel adviseren we absoluut de elegante gotische kaars. Voor de kwaliteit en een rustige stabiele vlam kiest u natuurlijk voor de variant van Gouda. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verpakkingen. Doordat de kaarsen in de grote (horeca-)verpakkingen zijn gemaakt van stearine branden ze nog schoner op en druipen ze niet.

Gouda Kroonkaarsen met kroon

Het eigen karakter van de stijlvolle kroonkaarsen ontstaat door het kroonvormige bovenste gedeelte van de kaars. In de lengte is deze kaars boven en onder even dik, waardoor deze een strakke, stijlvolle uitstraling heeft. De moderne look van de stevige kroonkaars geeft een eigentijdse sfeer aan de eettafel. De brandeigenschappen zijn perfect, zodat u optimaal kunt genieten van een heerlijke avond tafelen met vrienden en familie. Met een lange brandtijd druipen en roeten de kaarsen niet. Deze prachtige kaarsen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en verpakkingen verkrijgbaar. De kroonkaarsen zijn er van 20 cm en 24 cm lang. De kroonkaarsen in grote verpakkingen (24 en 60 stuks) zijn gemaakt van stearine, waardoor ze nog schoner opbranden en een langere brandtijd hebben.