ScentChips/ Geurtabletten

Het smelten van een scented chips van Bolsius in een daarvoor geschikte geurbrander geeft een pure, waarheidsgetrouwe geur waar je heerlijk van kunt genieten. Door het theelichtje in de brander aan te steken zal de chip langzaam smelten en komt de geur vrij. U kunt mixen, matchen, zelf samenstellen en proberen zoveel u wilt!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

ScentChips/ Geurtabletten van Bolsius Creations

De Bolsius Creations Scentchip is de nieuwste trend op het gebied van geurkaarsen! Leg de scentchip/ geurtablet in de brander en geniet binnen enkele minuten van een heerlijke natuurlijke geur! De chips zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt van pure, natuurlijke ingrediënten. De geurtabletten zijn verkrijgbaar in 23 verschillende geuren, de afmeting is 37 mm in diameter.
U kunt zelf geuren samenstellen door verschillende tabletten in de brander te leggen. Gebruik minimaal 3 geurtabletten in de brander voor een optimale geur.
Gebruik is eenvoudig. Leg de geurtabletten op de brander, steek het theelichtje in de brander aan en 6 minuten later geniet u van de heerlijke geur van de chips. De chips hebben een geurtijd van circa 1 dag. U zult merken dat de geur langzaam verminderd. Natuurlijk kunt u ook theelichten voor de brander bij ons bestellen.
Tevens hebben we leuke bijpassende gift boxjes in de aanbieding, zodat u zelf een leuk cadeautje met scentchips kunt samenstellen. Vergeet de brander en theelichten er niet bij te bestellen!

Create!
Met Bolsius Creations kunt u zelf scentchips combineren en zo heerlijke nieuwe geuren samenstellen. Een aantal tips voor het zelf samen stellen van lekkere geuren:

Enthousiaste sfeer
Combineer de happy scentchip mix: green apple, exotic mango en sweet strawberry

Sfeer in balans
Combineer de kalmerende scentchip mix: sandalwood, velvet rose en french lavender

Energieke sfeer
Combineer de ontwaak scentchip mix: honeydew melon en juicy orange

Gezellige sfeer
Combineer de comfortgevende scentchip mix: blueberry, vanilla en sugar & spice

Sfeer van verleiding
Combineer de verleidende geurtablet mix: sugar & spice, vanilla en sandalwood

Relaxte sfeer
Combineer de revitaliserende geurtablet mix: fresh linen en honeydew mellon

Eén scentchip bestaat uit 6 partjes. Voor een juiste dosering voor uw favoriete geur kunt u partjes afbreken en gebruiken.

De brander schoonmaken.
Om een nieuwe geurcombinatie te maken dient u eerst de brander schoon te maken. Ga alsvolgt te werk: Laat de geurwax afkoelen en weer hard worden. Duw vervolgens de wax met je vingers uit de brander. Lukt dit niet? Verwarm dan de brander even kort met het theelicht en duw dan de wax los. Verwijder de restanten met wat keukenpapier.