Houder geurvotive glas rond 65/58 Transparant

Beschikbaarheid: Op voorraad
Speciale prijs  4,49 Normale prijs  5,16
  • Koop 6 voor  3,99 en bespaar 11%
geen:
Het Houder glas voor votive rond 65/58 Transparent van Bolsius
Art.nr.:
103686490300

Votive glas houder

Het branden van geurvotive kaarsjes is een laagdrempelige manier om wat geuren te proberen en te genieten van de fijne geurkaarsen van Bolsius Aromatic, De houder is, net als de kaarsjes, rond en gemaakt van transparant glas. De afmeting 65 mm hoog en 58 mm in diameter is passend voor de kleine kaarsjes uit de geurvotive categorie.

De geurvotive kaarsjes worden per 12 stuks verkocht en zijn verkrijgbaar in 14 verfijnde geuren, gemaakt van natuurlijke ingrediënten met een waarheidsgetrouwe, subtiele geur. Deze kaarsje kunt u eenvoudig in de houder zetten en aansteken om de heerlijke geur vrij te laten komen. Het kaarsje brandt helemaal op met een stabiele vlam.

Houder Bolsius geurvotive glas houder kopen?

De houder van glas, die net als de kaarsjes rond is, is makkelijk in gebruik. Het transparante glas laat u genieten van het vlammetje. De houder is 65 mm hoog en 58 mm in diameter. Deze houder is passend voor kleine geurkaarsjes.

De eenvoud waarmee u het kaarsje in deze houder kan zetten is ideaal. Het is makkelijk om de geurkaarsen in deze transparante houder aan te steken. De geurkaarsje staan decoratief in deze houder. Het transparante van de houder laat de kleur van de kleine kaarsje duidelijk zichtbaar. Mooi om cadeau te schenken, samen met de geurkaarsjes. Deze houder van glas geeft net iets extra's. Deze houder van glas is makkelijk schoon te houden.

Houder specificaties

  • Van het merk Bolsius
  • Uit de categorie geurkaarsen
  • Materiaal: glas
  • Afmeting: 65/58, dat wil zeggen 6,5 cm hoog en 5,8 cm in diameter
  • Kleur: Transparant
  • Geschikt voor de kleine geurvotive kaarsjes, maar theelichten en kleine stompkaarsjes passen ook.
Meer informatie
SKU 103686490300