Geurstokjes / Geurdiffusers

Het gebruik van geurstokjes is een ideale manier op een verfijnde geur in de ruimte te brengen. Doordat de vloeistof langzaam via de stokjes wordt opgenomen en in de lucht verdampt, ervaart u een subtiele, natuurlijke geur. De flesjes gaan lang mee, een week of 5, zodat u zonder al te veel moeite een heerlijk geurende kamer of andere ruimte hebt. De geurdiffusers zijn verkrijgbaar van zowel Bolsius Aromatic, True Scents & Moods, Accents, Around the World en Gusta. Ieder met een eigen geurbeleving. Beleef het zelf!

1 product

1 product

Bolsius Geurstokjes / Geurverspreider/ Geur-diffuser met heerlijke geuren

Met de Geurstokjes van Bolsius True Scents & Moods en de diffusers uit de Around the World collectie wordt een natuurlijke, pure geur verspreid. De geuren zijn echt en waarheidsgetrouw gemaakt met zuivere ingrediënten. De geurkaarsen van Bolsius zijn subtiel en niet overheersend. De diffusers en geurverspreiders van Bolsius True Moods & Scents zijn verkrijgbaar in flesjes van 45 ml. Het gebruik van de geurstokjes is eenvoudig en je kunt simpelweg het aantal stokjes aanpassen om de intensiteit van de geur te veranderen. Hoe meer stokjes in het flesje staan, hoe meer geur er vrij komt. Vaak worden de stokjes met geur gebruikt in de keuken, huiskamer en slaapkamer. Voor elk moment en elk vertrek is er wel een geur te bedenken die goed past. Zo is er de geur van rozen, lavendel en vanille. De True Moods serie bestaat uit geurbelevingen en deze geurdiffusers zijn een combinatie van geuren, waardoor je een prettige geurervaring krijgt, zoals new energy, get cosy en pure romance. De geurdiffusers zijn tevens erg leuk als cadeau en worden ook door bijvoorbeeld makelaars en toiletjuffen gebruikt om een aangename geur te verspreiden.

Bolsius Geur-diffuser en geurstokjes met 45 ml

Het flesje van 45 ml verspreidt circa 5 weken een geur, afhankelijk van de hoeveelheid stokjes die in het flesje staan om de geur te verspreiden. In de hoeveelheid van 45 ml per flesje van Bolsius True Scents en Moods heeft u keuze uit 10 heerlijke geuren. Deze worden per seizoen aangevuld met extra edities. In de zomer worden geuren toegevoegd om het zomergevoel te vergroten. In de winter en voor de kerstdagen worden geurstokjes en geurdiffusers aan het assortiment toegevoegd die de wintersfeer en gezelligheid tijdens de feestdagen verhogen. Meestal gaat het hierbij om zogenaamde limited editions, die niet meer terug komen als ze zijn uitverkocht.

Geurstokjes Reed diffuser 100 ml van Bolsius Accents

De Accents geurverspreiders in een flesje van 100 ml behouden circa 8 weken hun geur. De duur is afhankelijk van het aantal stokjes dat wordt gebruikt. Vanwege het grotere volume en luxere uitstraling zijn deze geurstokjes iets duurder dan de versie met 45 ml. De geurstokjes met een 100 ml flesje zijn verkrijgbaar in 10 verfijnde geuren. Regelmatig komt een limited edition van de diffusers op de markt. De geurstokjes worden geleverd in een mooie verpakking en zijn daarom ook direct leuk als cadeau te geven. Voor de Reed diffuser 100 ml kunt u ook navullingen kopen.

Geurdiffuser navullingen van Bolsius Accents

De flesjes van Bolsius Accents Reed 100 ml kunnen nagevuld worden met 200ml refill flesjes. Ook deze flesjes worden geleverd in een mooie geschenkverpakking. Eén navulling geeft circa 4 maanden een prettige geur van de 10 verfijnde geuren. Als extra kunt u er ook extra Reed Diffuser stokjes bij bestellen. Nieuwe stokjes zorgen er voor dat de geur goed verspreid wordt.

Gusta Diffusers in sierlijke verpakking

Fraai verpakt zijn de diffusers van Gusta. Dit maakt deze geurverspreiders een luxe cadeau. De geuren van Gusta zijn meer gericht op het hamam en wellness gevoel. Van Gusta zijn de geurdiffusers verkrijgbaar in flesjes van 200 ml, 160 ml en 100 ml. Klik op het gewenste artikel voor meer informatie.