Accents Waxmelts

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bolsius Accents Waxmelts

Voor het toevoegen van een subtiele lekkere geur aan de ruimte zijn deze geurwax tabletten erg geschikt. De waxmelts van Bolsius Accents zijn vervaardigd van natuurlijke, zuivere ingrediënten en ruiken puur en waarheidsgetrouw. De Accents geurtabletten collectie bestaat uit 4 verfijnde geuren:
• A touch of Sun
• Welcome Home
• Warm Cheer
• Pure Winter

De geuren staan voor een beleving en het gevoel daarbij. In deze aantrekkelijke geuren zijn stijlvolle Accents giftsets verkrijgbaar in een mooie cadeauverpakking. De sets bestaan uit een brander, 1 waxmelt en 5 theelichten en zijn klaar voor direct gebruik. Een waxmelt is 6 cm in diameter en heeft de kleur gebroken wit. De brander is 11,5 cm hoog en 9 cm in diameter en is wit. De theelichtjes hebben een brandtijd van 4 uren. De tabletten zijn er in een doosje van 10 stuks los bij te bestellen. Als u op zoek bent naar een concrete geur is de collectie van Bolsius Creations geschikt om een passende geur te vinden.

Gebruik van de Accents Waxmelts

Het gebruik is eenvoudig. Leg een geurchip bovenin de brander en plaats een theelicht binnenin de brander. Als het theelichtje is aangestoken zorgt de hitte van de vlam voor het verwarmen van de brander en smelt de geurtablet na enige minuten. Deze zorgt voor een geurtijd van circa 30 uren. Eventuele wax-resten zijn eenvoudig met een keukenpapiertje eruit te vegen of met een duim eruit te drukken als het hard is.