Geurkaarsen Bolsius True Scents & Moods en Accents

Geurkaarsen brengen je in een sfeer. Laat je meevoeren door de natuurlijke geuren van Bolsius geurkaarsen. De geurende kaarsen, theelichten, diffusers en glazen geven een verfijnde geurbeleving waar je intens van geniet. De Bolsius geurkaarsen uit de Aromatic collectie zijn opgevolgd door de geurlijnen Bolsius Accents en True Scents & True moods. Deze geurkaarsen collectie bestaat uit geurtheelichten, geurglazen, waxmelts en geurdiffusers. De True moods kaarsen geven je een echte geurbeleving. Gemaakt van zuivere ingrediënten geven deze kaarsen een subtiele, pure geur. Stel zelf een set fijne Bolsius geurkaarsen samen. Kies voor een natuurlijke, verfijnde geur en laat je verrassen door de heerlijke Bolsius Geurkaarsen.

1 product

1 product

Bolsius Geurkaarsen assortiment

Het branden van geurkaarsen wordt steeds populairder. Zeker met de fijne geurlijn van Bolsius, waarbij de kaarsen een subtiele, natuurlijke geur afgeven. Geniet nu ook van een geur die bij jou of de situatie past! Het assortiment geur-kaarsen van Bolsius is vernieuwd en voert de naam ‘Bolsius True Scents’. De True scents lijn is ontwikkeld op basis van echte, natuurlijke geuren, gemaakt van zuivere ingrediënten. Kaarsen uit deze geurlijn verpreiden een pure, waarheidsgetrouwe geur. U heeft keuze uit 12 echte geuren en 6 mooie verpakkingen. In de True Scents collectie vindt u ook de True Moods geurkaarsen. De geuren in deze kaarsen zijn samengesteld door een aantal ingrediënten te combineren. Hierdoor ontstaat een fijne geurbeleving. Op de verpakking staat beschreven uit welke geuren de geurbeleving bestaat. Het Bolsius geurkaarsen assortiment is uitgebreid met wierookstokjes en waxmelts in een blister van 8 stuks.
De geurstompkaarsen, geurtheelichten, geurdiffusers en geurglazen van Bolsius Aromatic zijn uitlopend en gaan uit het assortiment.
Luxe geurkaarsen van Bolsius zijn de scented glasses en reed diffusers uit de lijn Accents. Ook deze artikelen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geven een heerlijke, waarheidsgetrouwe geur.

De beleving van geur

Ken je dat? Dat je een kamer inloopt en helemaal gelukkig wordt van een bepaalde geur? Geuren associeer je snel met leuke herinneringen en fijne gevoelens. Daarom is het branden van geurkaarsen ook zo fijn. Het beleven van een geur is heel persoonlijk en ook daarbij geldt: smaken verschillen. Het is daarom zo fijn om te kunnen kiezen uit een groot aantal verschillende geuren. Bij VanKaarstotServet vindt je altijd een set geurkaarsen die past bij jouw gemoedstoestand, omgeving, en sfeer.
Ook de nieuwe geurbelevingen van Bolsius True Scents & Moods worden zeer positief ontvangen. De geur die vrijkomt is dan ook echt en waarheidsgetrouw. Zo heb je snel een zweem van granaatappel, magnolia, vanille, lavendel of één van de andere heerlijke geuren of geurbelevingen in de kamer. Niet overheersend, maar net lekker. Met deze Bolsius True Scents & Moods geurlijn zijn wij erg blij en de reacties van klanten zijn louter positief!

Het Bolsius geurkaarsen assortiment bestaat uit:

Voordelen van de Bolsius geurkaarsen

  • Natuurlijke en pure ingrediënten
  • Mooi design en moderne vormgeving
  • Goede kwaliteit met mooie brandeigenschappen
  • Zeer breed assortiment met veel geuren en verpakkingen
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Snelle levering en goede persoonlijke service

Heerlijk ontspannen met geurkaarsen

Met natuurlijke geuren als fresh linen, velvet rose, magnolia, french lavender en tropical fruit is het nemen van een bad echt genieten. Droom heerlijk weg met de verleidelijke geuren van Bolsius Aromatic, kom volledig tot rust en ontspan je hele lichaam. De geur van kaarsen werkt ontspannend. Met een geur die bij je gemoedsrust past wordt een rustgevend bad nog intenser relaxed. Ook voor de kerstsfeer en voor de wintervibe kun je speciale geurkaarsen kopen die de geur hebben van dennen, kaneel en kruiden. In het voorjaar en de zomer kun je van een geur genieten die je nog meer voorjaar- en zomerkriebels geven, zoals bloeiende bloemen, vers gewassen linnen, lavendel en lichte romantische geuren.
De geur kaarsen, glazen en geurstokjes van Bolsius zijn gemaakt van zuivere ingrediënten en ruiken natuurgetrouw. Bij VanKaarstotServet kunt u ze tegen de scherpste prijzen kopen.

Geurkaarsen kopen online

De Bolsius geurkaarsen kun je eenvoudig online kopen. Bij VanKaarstotServet heb je het grootste assortiment en vind je altijd een paar passende geurkaarsen. De kaarsen zijn verkrijgbaar als geurstompkaarsen, geurtheelichten, geurglazen, votive geurkaarsjes en geurdiffusers of geurstokjes. Voeg uw favoriet geur en verpakking toe aan de winkelwagen, reken eenvoudig af en laat uw geurkaarsen zonder gedoe, makkelijk aan de deur bezorgen. Het branden van geurende kaarsen is vaak verrassend lekker. Koop een aantal kaarsen met de geur die past bij de situatie, setting, het jaargetijde of locatie en geef de sfeer daarmee een extra dimensie. In deze shop vindt u goedkope Bolsius geurkaarsen van zeer goede kwaliteit en ook de overige collectie kaarsen van dit hoogwaardige merk kunt u in deze shop bestellen. Populaire kaarsen zijn de stompkaarsen, rustieke kaarsen, kerstboomkaarsjes, drijfkaarsen, grafkaarsen, tafelkaarsen, bolkaarsen en druipkaarsen. Stel nu zelf een mooie set samen van de heerlijkste geurkaarsen.

Bolsius Aromatic Video