Geurchips Bolsius Creations

Beleef de heerlijke sensatie van de geur van gesmolten geurchips. De fijne geuren zijn puur en waarheidsgetrouw en op een leuke manier te mixen. Geniet van het grote aanbod lekkere geuren en leg ook een aantal geurchips in een geurbrander. Onderaan de pagina vindt u meer informatie over de werking van de tabletten in de brander. De geurtabletten komen uit de collectie Bolsius Aromatic Geurkaarsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Geurchips Bolsius Creations

De Bolsius Creations Geurchip is de nieuwste trend op het gebied van geurkaarsen! Leg de chip in de brander en geniet binnen enkele minuten van een heerlijke natuurlijke geur! De geurchips van Bolsius Creations zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt van pure, natuurlijke ingrediënten. De chips zijn verkrijgbaar in 22 verschillende geuren, de afmeting is 37 mm in diameter.
U kunt zelf geuren samenstellen door verschillende chips in de brander te leggen. Gebruik minimaal 3 geurchips in de brander voor een optimale geur.
Gebruik is eenvoudig. Leg de geurchips op de brander, steek het theelichtje in de brander aan en 6 minuten later geniet u van de heerlijke geur van de chips. De chips hebben een geurtijd van circa 1 dag. U zult merken dat de geur langzaam verminderd. Natuurlijk kunt u ook theelichten voor de brander bij ons bestellen.
Tevens hebben we leuke bijpassende gift boxjes in de aanbieding, zodat u zelf een leuk cadeautje met geurchips kunt samenstellen. Vergeet de brander en theelichten er niet bij te bestellen!

Creëer je eigen geur

Met Bolsius Creations kunt u zelf geurchips combineren en zo heerlijke nieuwe geuren samenstellen. Per smeltsessie dien je voor een optimale geur 3 geurtabletten te smelten in een speciale geurbrander. Je kunt deze ook samenstellen door partjes van chips af te breken en die te combineren. Op deze manier kun je experimenteren en tot een geur komen van je persoonlijke voorkeur. Een aantal tips voor het zelf samen stellen van lekkere geuren:

• Enthousiaste sfeer
Combineer de happy geurchip mix: green apple, exotic mango en sweet strawberry

• Sfeer in balans
Combineer de kalmerende geurchip mix: sandalwood, velvet rose en french lavender

• Energieke sfeer
Combineer de ontwaak geurchip mix: honeydew melon en juicy orange

• Gezellige sfeer
Combineer de comfortgevende geurchip mix: blueberry, vanilla en sugar & spice

• Sfeer van verleiding
Combineer de verleidende geurchip mix: sugar & spice, vanilla en sandalwood

• Relaxte sfeer
Combineer de revitaliserende geurchip mix: fresh linen en honeydew mellon
Eén geurchip bestaat uit 6 partjes. Voor een juiste dosering voor uw favoriete geur kunt u partjes afbreken en gebruiken.

De geurbrander schoonmaken

Om een nieuwe geurcombinatie te maken dient u eerst de brander schoon te maken om ongewenste mengsels te voorkomen. Ga als volgt te werk: Laat de geurwax afkoelen en weer hard worden. Duw vervolgens de wax met je vingers uit de brander. Lukt dit niet? Verwarm dan de brander even kort met het theelicht en duw dan de wax los. Verwijder de restanten met wat keukenpapier en de brander is schoon voor een volgende geursessie.