Geurbranders Bolsius Creations

Geurbranders van Bolsius

Geniet van de 36 heerlijke, natuurlijke geuren van Bolsius Creations. Met een theelichtje in één van de stijlvolle geurbranders laat u de geurchips smelten en komt er een verfijnde, subtiele geur vrij.

2 producten

2 producten

Geurbrander Bolsius Creations Gebruiken

Een groot succes is de nieuwe geurlijn van Bolsius Creations. De geurchips zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en kunt u branden in een stijlvolle geurbrander. U legt de geurchips (minimaal 3 partjes) in de brander, steekt het theelichtje in de brander aan en geniet enkele minuten later van een heerlijke, echte geur. Doordat de chips makkelijk in partjes zijn te breken kunt u de geuren ook eenvoudig combineren. In de categorie Bolsius Creations Geurchips staat het hele assortiment tabletten met 36 geuren en in verschillende verpakkingen. Hier staan ook een aantal Creations geurtips beschreven, maar u kunt natuurlijk van harte lust zelf experimenteren met de samenstelling van een lekkere geur. In deze categorie heeft u de ruimste keuze uit de kwalitatief zeer goede geurbranders van Bolsius Creations. De branders zijn verkrijgbaar in meerdere designs, in de kleuren wit, lichtgrijs en zandkleur. Ook zijn er geurbrander giftsets verkrijgbaar. Zo'n doosje is leuk om als cadeautje te geven, omdat er een geurbrander met een aantal lekker ruikende geurchips in een de mooie verpakking zitten. Het gebruik van een brander geeft een heerlijke subtiele geur door de natuurlijke ingrediënten van de geurtabletten.

Geurbrander Schoonmaken

Om een nieuwe geurcombinatie dient u de brander eerst schoon te maken. Dat kan door de afgekoelde wax met uw duim uit de brander te drukken. Als dat niet lukt kunt u de wax iets verwarmen en het er dan alsnog uitdrukken. Met een velletje keukenpapier veegt u de brander helemaal schoon.