Feestkaarsjes

Feestkaarsjes en taartkaarsjes horen op de taart van de jarige. Op een grote taart geven een aantal van deze kaarsjes een prachtig sfeervol effect! Omdat de feestkaarsjes vrij schoon opbranden in een rustige ruimte heeft de jarige even de tijd om de taartkaarsjes uit te blazen en een verjaardagwens te doen. Het is gebruikelijk om net zoveel taartkaarsjes in de taart te steken als de leeftijd van de jarige. Ook zijn de Bolsius kerstboomkaarsjes met een afmeting van 9,7 cm hoog en 1,3 cm in diameter te gebruiken als feestkaarsjes.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Feestkaarsjes voor de taart

Heeft u een feestje te vieren? Daar horen natuurlijk feestkaarsje bij voor een feestelijke taart of cake. Met de traditionele feestkaarsjes van Bolsius maakt u van elke taart of cake een feestje! Het doosje Bolsius taartkaarsjes bestaat uit 24 kaarsjes van 4 verschillende kleuren en bevat ook de houdertjes om de kaarsjes in de taart te steken. Ook kunt u hier de originele Bolsius kerstboomkaarsjes bestellen om als feestkaarsje te gebruiken

Taartkaarsjes uitblazen

De feestkaarsjes worden ook wel taartkaarsjes genoemd. Deze naam komt natuurlijk van het gebruik van de kaarsjes; ze worden in een taart gezet. Het is gebruikelijk om het aantal taartkaarsjes aan te steken als de leeftijd van de jarige. De jarige mag de kaarsjes na het zingen uitblazen en een verjaardagswens doen. De taartkaarsjes van Bolsius zijn hier speciaal voor gemaakt, omdat er weinig kaarsvet afkomt.

Taartkaarsjes kopen

Je kunt eenvoudig online taartkaarsjes kopen bij VanKaarstotServet. Daarbij is het leuk om de taartkaarsjes te combineren met een aantal andere sfeervolle artikelen uit de shop om extra sfeer te maken tijdens de verjaardag. Klik op de gewenste kaarsjes voor het taartkaarsjes kopen.