Fakkels

Fakkels hebben een grote vlam en door het branden van een aantal fakkels geef je de buitenruimte een prachtige warme gloed met dansende vlammen en schaduwen. Dit geeft een extra sfeervolle dimensie aan het tuinfeest! In de shop hebt u keuze uit vele soorten prachtige fakkels, waaronder bamboefakkels, rustieke tuinfakkels, zweedsefakkels en handfakkels. Het is ook leuk om een pad te markeren met fakkels. De wasfakkels kun je in de hand houden, dat is ideaal voor optochten.

15 producten

15 producten

Fakkels

Fakkels zijn de echte sfeermakers voor buiten! Als je een buitenruimte hebt, dan weet je hoe gezellig het kan zijn om daar op een mooie zomeravond te genieten van sfeervolle lichten. Op die momenten geniet je het meest van een onbekommerde, gezellige avond met vrienden en familie. Maak het daarom zo plezierig, sfeervol en romantisch mogelijk in de tuin met mooie brandende Fakkels. Het dansende licht van de vlammen geeft een speciale sfeer aan uw tuin of terras. Bij VanKaarstotServet heeft u ruime keuze uit sfeervolle fakkels en u kunt ze kopen met online voordeel. U vindt hier rustieke fakkels, windfakkels, wasfakkels, gekleurde vlam fakkels, bamboefakkels, wasdoekfakkels, zweedse fakkels en meer.
Heerlijk buiten zitten op een zwoele avond wordt nog gezelliger met het dansende licht van een sfeerfakkel. In de herfst en wintermaanden geven ze een prachtige sfeer aan uw tuin of balkon, terwijl u gezellig binnen zit.
De wasdoekfakkels kunt u goed gebruiken om mee te lopen met optochten en evenementen. En ook voor ski-afdalingen worden deze handfakkels gebruikt.

Tuinfakkels voor sfeer in de tuin

Met name in het voorjaar en de zomer, als het fijn is om buiten te zitten, kun je het eenvoudig gezellig maken met een aantal tuinfakkels in de tuin. Als je de fakkels rondom de zitplek in de tuin steekt, dan geeft dat een heel sfeervol effect. De tuinfakkels van Bolsius zijn gemaakt van paraffine en zijn voorzien van een dikke lont, waardoor ze windbestendig zijn en lang branden. De Bolsius fakkels hebben een brandtijd van maar liefst 7 uren per stuk en zijn verkrijgbaar in 2 verschillende sets. Eén set heeft de kleuren wit, taupe en grijs. De andere set bestaat uit 5 verschillende kleuren: groen, geel. blauw, fuchsia en oranje. De genoemde prijs is per fakkel. Door de grote lont geven deze tuinfakkels een grote dansende vlam en dat maakt het heel sfeervol in het donker. Deze fakkels zijn hier online te bestellen tegen aantrekkelijke prijzen.

Fakkeltocht organiseren


Organiseert u een fakkeltocht? Dan zijn de wasfakkels ideaal om mee te lopen. Deze handfakkels branden op als een echte, ouderwetse fakkel met een grote, volle vlam. De afmeting van deze 'torch' is 65 cm lang en 4 cm in diameter en de brandtijd is circa 1,5 uur, afhankelijk van de wind. Wasfakkels branden het beste in een windstille omgeving. Maar ook bij een beetje wind, tot circa 4 bft, blijft de fakkel prima branden. Bovendien zijn ze voorzien van een druipschaal, zodat eventuele resten niet op uw hand kunnen vallen. Het branden van handfakkels geeft een mooie sfeer door de grote vlam. Zeker met honderden brandende wasfakkels tegelijk levert dit een indrukwekkend evenement en adembenemende tocht op. Bij afname van grote aantallen ontvangt u extra korting.

Fakkelafdaling organiseren?


Steeds vaker zien we dat tijdens wintersportvakanties fakkelafdalingen worden georganiseerd. Het is dan ook een prachtig gezicht om een lange sliert skiërs met een fakkel in de hand van de berg af te zien komen. De sfeer die hierdoor ontstaat is fantastisch en de feestelijke avond kan niet meer stuk! Een aantal reisorganisaties bestellen met grote regelmaat wasfakkels om tijdens hun skireizen een mooie fakkelafdaling te organiseren met de groep. Let op dat je in alle voorzichtigheid met een brandende fakkel gaat skiën. Dit is alleen weggelegd voor ervaren skiërs, zonder een slokje op. Houd de handfakkel zover mogelijk, zijwaarts van je lichaam af en houd genoeg afstand tot je voorganger. Ski rustig naar beneden en laat het stunten aan de echte professionals over! Een ski-afdeling met handfakkels kan in de meeste skigebieden georganiseerd worden in overleg met de lokale autoriteiten en het piste-beheer.

Bamboe Fakkels

Naast het standaard assortiment hebben we ook een aantal bijzondere items die u vast ergens wel eens eerder hebt gezien. Zo hebben we bamboe fakkels met reservoirs voor standaard blanke olie. De bamboefakkels geven een ongekende sfeer met een grote vlam. Deze tuinfakkels zijn vervaardigd van bamboe en verkrijgbaar in 2 afmetingen. Met een vol reservoir brandt de fakkel circa 4 uren en ze zijn vele malen te gebruiken. De bamboe fakkels worden per doos met 24 stuks verkocht.

Sfeerimpressies van een aantal fakkels:
Video ZweedseFakkels
Video Wasdoekfakkels (om mee te lopen)

Fakkels kopen

De genoemde fakkels kunt u met online voordeel bestellen bij VanKaarstotServet. De fakkels zijn van hoge kwaliteit, branden mooi op en geven veel warmte, licht en sfeer. Kies de kleur, maat en soort fakkel die u wenst en met een paar klikken kunt u eenvoudig de fakkels kopen.