Fairtrade Kaarsen

HELAAS ZIJN DE KAARSEN VAN FAIR TRADE ORIGINAL UIT HET ASSORTIMENT.
EEN GOED ALTERNATIEF ZIJN DE BOLSIUS DIVINE EARTH KAARSEN.
Deze kaarsen worden geproduceerd met plantaardige was uit Europa om het transport te reduceren, met gerecycled papier voor de wikkel en met gerecycled glas voor de patiolights.

5 producten

5 producten

Fair trade kaarsen

Hoewel de Divine Earth kaarsen van Bolsius niet met een Fair trade keurmerk worden geproduceerd hebben ze wel degelijk een duurzame impact. Door het gebruik van plantaardige was uit Europa is het productieproces minder belastend voor het milieu. De voetprint wordt verder verkleind door het gebruik van gerecycled papier en glas. De groene lont benadrukt het groene karakter van de kaarsen.
VanKaarstotServet staat achter het concept 'fair trade' en wil middels deze webwinkel de handel in fairtrade producten stimuleren.
Door uw aankoop van fair trade kaarsen en theelichten kunnen de betreffende kaarsenmakers uit Indonesië hun producten afzetten in Europa. Dit schept werkgelegenheid, waardoor de welvaart van de mensen zelf, van hun dorp en soms zelfs van de hele regio stijgt. Omdat een eerlijke prijs wordt betaald, zijn zij in staat te investeren in kwaliteit en zelf te werken aan een betere toekomst.
De kaarsen en houders zijn mede ontwikkeld en geïmporteerd door Fair Trade Original en komen onder deze merknaam op de Nederlandse markt. De fair trade kaarsen zijn van uitstekende kwaliteit; ze branden mooi op, druipen en walmen niet, en hebben een lange brandtijd. Reden te meer om één of meer prachtige kaarsen en theelichten online te kopen in onze online fair trade winkel.
In het menu kunt u kiezen uit de Fair trade Stompkaarsen, Fair trade Theelichten en Fair trade Dinerkaarsen