Ecologische Kaarsen

Op zoek naar ecologische kaarsen of milieuvriendelijke kaarsen? Als consumenten worden wij ons steeds meer bewust van onze zogenaamde 'footprint'. Deze zogenaamde ecologische voetafdruk willen we verkleinen door het gebruik van milieuvriendelijke, groene en duurzame producten te vermeerderen ten koste van artikelen die een negatief effect hebben op ons milieu en klimaat. Hiervoor zijn nu ook ecologische kaarsen van Bolsius op de markt. Deze milieuvriendelijke kaarsen, ook wel eco kaarsen of natuurlijke kaarsen genoemd brengen ons op weg naar een groene wereld. Wil je schone kaarsen branden die natuurlijk en ecologisch zijn? Kies dan voor deze milieuvriendelijk geproduceerde kaarsen uit de Bolsius Divine Earth collectie. Ook de Bolsius Shine rustieke kaarsen worden geproduceerd zonder gebruik van palmolie of dierlijke vetten. De Shine kaarsen bevatten 25% plantaardige was en de ingrediënten worden uit Europa gehaald, dat scheelt een hoop vervuilend vervoer. Dus ook deze nieuwe rustieke kaarsen zijn een ecologische verbetering!

Toon 1-60 van 192 producten

Toon 1-60 van 192 producten

Ecologische Kaarsen

Met de aankoop van Divine Earth kaarsen kiest u voor milieuvriendelijk geproduceerde ecologische kaarsen van eerlijke natuurproducten, waaronder plantaardige was. Voor deze kaarsen worden geen jungles gekapt. Bij het branden van deze eco-kaarsen komen minder schadelijke stoffen vrij, waardoor een gunstig effect op het milieu en uw gezondheid ontstaat. De brandtijd is langer dan bij paraffine kaarsen en de ontbranding is schoon. Dit effect wordt extra versterkt door het gebruik van katoenen lonten. De geur van de natuurlijke citronella extracten van de patiolight citronella wordt regelmatig en subtiel verspreid.

Natuurlijke kaarsen

De Divine Earth kaarsen van bolsius zijn natuurlijke kaarsen, ook wel eco kaarsen of milieu vriendelijke kaarsen genoemd. Uit de beschrijving kun je opmaken dat deze kaarsen ecologisch verantwoord zijn en dus een kleinere voetprint vergen dan authentieke kaarsen. Je draagt dus een steentje bij aan een betere planeet met deze eco kaarsen. Als supporter van een groenere wereld staat VanKaarstotServet volledig achter het idee van milieu vriendelijke kaarsen.

Bolsius Shine rustieke kaarsen

Mooi is dat Bolsius ook de rustieke kaarsen ecologisch heeft verbeterd door deze met plantaardige was te produceren en ingrediënten te gebruiken uit Europa, zo dicht mogelijk bij de fabrieken. Deze nieuwe serie kaarsen heten Shine Rustieke kaarsen. We denken dat Bolsius hiermee een goede weg is ingeslagen om een bijdrage te leveren aan een groenere wereld.