Druipkaarsen

Druipkaarsen zijn hele bijzondere kaarsen. Geniet nu ook van het druipeffect van deze prachtige druipkaarsen. in de jaren 60 begon de populariteit van de druipende kaarsen. Door de speciale samenstelling branden ze onregelmatig op en geven ze prachtige druipsculpturen langs de fles. Zeker als je een aantal achter elkaar brandt ontstaat een mooie druiplook. Steek de kaars eenvoudig in een oude wijnfles en steek de lont aan om het spektakel te laten beginnen. Mits de kaarsenset voorradig zijn kunt u direct een mooie set druipkaarsen kopen.

1 product

1 product

Druipkaarsen Kopen Online

Haal de authentieke sixty-sfeer in huis met deze mooie druipkaarsen! Deze stijlvolle kaarsen die druipen zijn nergens goedkoper online te kopen dan bij VanKaarstotServet! De druipende kaarsen zijn van zeer goede kwaliteit en u kunt ze voor de laagste prijs kopen bij VanKaarstotServet. De druip-kaarsen zijn per 2 stuks verpakt en zijn circa 30 cm lang en 3 cm in diameter. De brandtijd is circa 1,5 uur, afhankelijk van de luchtverplaatsing en het flikkeren van de vlam. Zet de kaars op de tocht of in een ruimte met veel beweging zodat de mooiste druipeffecten ontstaan. Met een stabiele, rustige vlam brandt de druipkaars daarentegen langer en druipt iets minder.

Let op dat de zgn. tropfkerz niet op een kwetsbaar oppervlak wordt aangestoken.
Kijk hieronder voor een leuke video en meer informatie. Klik op de druipkaars multicolour voor meer afbeeldingen.


Druipkaarsen Werking

De druipkaarsen zijn weer helemaal in en nergens goedkoper verkrijgbaar dan bij VanKaarstotServet. Met een druip-kaars ontstaat een unieke manier van verbranding, doordat het kaarsvet langs de kaars en fles druipt en daar stolt. Oude tijden herleven; de zgn. tropfkerzen zijn opnieuw de trend. In een lege wijnfles gestoken creëert u onmiddelijk de 'druiplook' van vroeger.
In de video is goed te zien dat het druipeffect pas echt tot zijn recht komt als de druipkaars op de tocht wordt gezet of in een ruimte staat waar veel luchtverplaatsing is. Het flikkeren van de vlam zorgt voor het druipen van de kaars. Het druipende effect wordt versterkt door de onregelmatigheid van de kaars. Bij een stabiele, stille vlam zal de druipkaars tot 1,5 uur kunnen branden. Bij een flikkerende vlam wordt de brandtijd een stuk minder, afhankelijk van de luchtverplaatsing. Het druip-effect ziet er erg mooi uit als de kaarsen in een oude wijn- of drankfles wordt gestoken en achtereenvolgens meerdere druipkaarsen in dezelfde fles worden gebrand. In de jaren 60 en 70 waren de druipkaarsen immens populair. De laatste jaren zien we een enorme opmars van deze bijzondere kaars. En inmiddels is deze druipende kaars één van de meest populaire kaarsen bij VanKaarstotServet, de grootste kaarsen-winkel online. Geniet nu ook van de sixty-look en het druipeffect van een set druipkaarsen.