Drijfkaarsen & Drijflichten

De Bolsius Drijfkaarsen zijn verkrijgbaar in een zak met 20 stuks of tube met 10 stuks. Nergens goedkoper te verkrijgen dan bij VanKaarstotServet. Met drijfkaarsen en drijflichten creëer je eenvoudig een sfeervol object in de huiskamer. Neem een grote glazen schaal, vul deze met water en laat hier de kaarsjes in drijven. Een prachtig gezicht! Je kunt het extra decoreren met steentjes, plantjes, rozenblaadjes en bloemen om je eigen creatie nog meer stijl te geven. Wees creatief en geniet van je eigen gedecoreerde schaal met Bolsius drijfkaarsen.

 

8 producten

8 producten

Bolsius Drijfkaarsen om leuk mee te decoreren

De Bolsius drijfkaarsen hebben goede brandeigenschappen en een lange brandduur (4,5 uur). De sfeervolle drijvende kaarsen zijn per tube van 10 of per zak van 20 stuks te verkrijgen en hebben een diameter van 4,5 cm. De dikte is 3 cm. U heeft keuze uit meerdere kleuren: Wit, Ivoor en Rood. Bij de tube 10 zijn ook de kleuren geel en wijnrood beschikbaar.
Met drijfkaarsjes kunt u prachtig decoreren. Een grote opgemaakte schaal met water en deze kaarsjes is een echte eyecatcher voor uw interieur. U kunt verschillende kleuren combineren en de schaal helemaal naar eigen wens opmaken. Zo zien we aardewerken en glazen schalen voorbij komen met gekleurde steentjes op de bodem, plantjes in het water en bloemetjes tussen de drijfkaarsen. Voorbeelden van mooi gedecoreerde schalen en vazen ziet u als u op de gewenste drijfkaars klikt.

Bolsius drijfkaarsen specificaties:

  • Laag geprijsd
  • Hoge kwaliteit
  • Leuk ter decoratie
  • Verkrijgbaar in zak 20 en tube 10
  • Verkrijgbaar in de kleuren wit, ivoor, rood, geel en wijnrood (laatste twee alleen in tube 10)
  • Afmeting van 4,5 cm in diameter en 3 cm hoog
  • Brandtijd van 4,5 uur

Bolsius Drijflichten voor de sfeer

Het mooie van de drijflichten is dat ze gemaakt zijn om in het water te blijven drijven. Gedurende de brandtijd zorgen de vorm en het materiaal van het licht er voor dat de vlam boven het wateroppervlak blijft. De sfeer van een drijflicht is prachtig met de weerkaatsing op het water en in de schaal. Zeker met een flink aantal drijfkaarsjes in een grote schaal krijgt u dat mooie sfeereffect. Als de schaal van glas is geeft dat nog een extra mooie gloed aan het decoratiestuk. De Bolsius drijflichten zijn van goede kwaliteit en branden mooi op. Deze kaarsen dienen in rustig water te drijven, zodat de lont niet nat wordt en de vlam dooft. Kleine rimpelingen in het water zijn geen probleem.

Overige Drijfkaarsen: waterleliekaars

Niet alleen de kaarsen van Bolsius zijn mooi om mee te decoreren. Heel romantisch en sfeervol zijn de drijvende waterlelie kaarsen. Deze waterlantaarns van 30 cm in diameter zijn verkrijgbaar in 5 kleuren. Na ontvangst dient u deze leliekaarsen uit te vouwen en te modelleren. In de avondschemering en het donker ziet u het sfeervolle effect van deze drijflelie. Dat ziet er heel bijzonder uit. De waterleliekaars komt uit de categorie 'wensballon & romantiek' (met een minimale bestelwaarde van €19,50) en ze staan ook in deze categorie afgebeeld. Deze kaarsen kunnen ook in vijvers, zwembaden en buitenwater met kleine golfjes worden gebruikt.

Bolsius Drijfkaarsen Kopen

Met online voordeel kunt u de Bolsius drijfkaarsen kopen bij VanKaarstotServet, de grootste kaarsenwinkel online. De drijfkaarsen zijn zeer laag geprijsd en ze worden snel geleverd. Bovendien geniet u van een uitstekende persoonlijke service, goede retourvoorwaarden en kunt u mooie sfeervolle combinaties maken door andere kaarsen en sfeerproducten te matchen met de Bolsius Drijfkaarsen.