Divine Earth kaarsen

We worden ons steeds meer bewust van de impact die we als mensen hebben op de planeet en het klimaat. Veel mensen passen hun gedrag hier op aan. Ook het consumptiegedrag veranderd; producten die minder belastend zijn voor milieu en klimaat worden meer gekocht. Om vanuit de kaarsenbranche een bijdrage te leveren aan deze verduurzaming biedt Bolsius de Divine Earth collectie. Deze duurzame kaarsen worden geproduceerd met een groen karakter en kleinere footprint.

Bolsius Mission Green

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Divine Earth Kaarsen van Bolsius

De Divine Earth collectie bestaat uit rustiek kaarsen, patiolights, een vlamschaal en geurtheelichten. Een mooie stap richting duurzaamheid en verkleining van de footprint. De kaarsen worden gemaakt van plantaardige was uit Europa. De kaarsen-brandstof bevat geen syntetische of milieubelastende grondstoffen en komen uit Europa, zodat het transport naar de fabrieken tot een minimum wordt beperkt. De groene lont benadrukt het groene karakter en de wikkel is gemaakt van gerecycled papier. De patiolights bevatten gerecycled glas en er wordt geen plastic, palmolie en dierenvet gebruikt in het productieproces. 

Divine Earth Collectie

Het assortiment bevat nu uit een aantal basiskaarsen, maar zal snel uitgebreid worden als deze collectie aanslaat bij de consumenten. In dit geval ontstaat een positiieve spiraal van grotere vraag, meer aanbod, meer vraag, etc. Met dit effect wordt het principe van klimaatbewust consumeren en verduurzaming versterkt. Een win-win situatie. De collectie bestaat op dit moment uit:

  • Divine earth rustiek kaarsen 80/68 aarde, water en lucht
  • Divine earth rustiek kaarsen 130/68 aarde, water en lucht
  • Divine earth rustiek kaarsen 190/68 aarde, water en lucht
  • Divine earth Patiolights aarde, water en lucht
  • Divine earth geurtheelichten
  • Divine earth vlamschaal

Mission Green

VanKaarstotServet staat achter initiatieven die de verduurzaming versterken en het milieu minder belasten. Dit principe gaat verder dan het verhandelen van artikelen. We hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan de vergroening van de aarde en het verkleinen van onze footprint.