Rustiek tafelkaarsen

Het is heel sfeervol om een paar gekleurde rustieke tafelkaarsen op de dinertafel te zetten. De kaarsen staan decoratief en de vlam van de kaarsen geven een sfeervolle warme gloed. De tafelkaarsen branden lang en hebben goede brandeigenschappen. Door het grote assortiment aan kleuren kun je altijd een kleur kiezen die past bij je interieur, tafelaankleding, het jaargetijde of een bepaalde feestdag. In de winter en met kerst zie je veelal donkere kleuren terug op de tafel, zoals antraciet, bruin en donkerrood. In de winter wordt vaak gekozen voor vrolijke kleuren als lichtgroen, geel, blauw en helder rood. De witte rustieke tafelkaarsen worden het hele jaar veel verkocht. Let op: de kaarsen hebben een diameter van 23mm. De geribbelde voet loopt iets taps toe, zodat je enige speling hebt in de maat van de kandelaar. Bij een te brede kandelaars kun je kiezen voor de kaarsenpassingen om de speling er uit te halen. Of kies voor de bijpassende glazen kandelaar (zie artikelen).

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bolsius Rustieke tafelkaarsen voor extra sfeer op tafel

Deze stijlvolle rustiek tafelkaars van Bolsius is 27 cm hoog, 2,3 cm in diameter en is door en door gekleurd. Deze tafelkaars wordt verpakt in een doosje van 16 stuks. Bij VanKaarstotServet hebt u keuze uit alle kleuren! De nieuwe tafelkaarsen uit de Shine collectie zijn geproduceerd met een kleine footprint. Het verschil wordt gemaakt doordat geen dierlijke vetten en palmolie worden gebruikt, maar plantaardige vetten. En doordat de ingrediënten uit Europa komen, zo dicht mogelijk bij de fabriek vandaan. De rustieke tafelkaars is door en door gekleurd en heeft een stijlvolle uitstraling. Ze branden heel goed op met een mooie stabiele vlam. De tafelkaarsen zijn goed te combineren met elkaar of met andere kaarsen uit het rustiek assortiment. Speciaal voor de rustieke tafelkaars hebben we deze kandelaar in de webshop.

Het kopen van rustieke tafelkaarsen

Je kunt de rustieke tafelkaarsen van Bolsius eenvoudig online kopen bij VanKaarstotServet. De prijzen zijn aantrekkelijk en de levertijd is kort. Bovendien kun je de kaarsen prachtig combineren met de andere rustieke kaarsen.