Kroonkaarsen

Kroonkaarsen zijn bij uitstek stijlvolle tafelkaarsen waarmee je de sfeer aan tafel kunt verhogen. Deze strakke cilindervormige kaarsen van Bolsius & Gouda kenmerken zich door een kroonvormige bovenkant. De kroonkaarsen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, ivoor en rood, in de afmetingen van 24 of 20 cm lang. De diameter van de kroonkaarsen is 2,4 cm. Mocht de kandelaar iets te ruim zitten, dan kunt u de kroonkaars makkelijk iets verdikken aan de voet met een kaarsenpassing (aluminium cupje). Bij VanKaarstotServet vindt u de laagste prijzen. Kies uit één van de kleine of grote verpakkingen, maak het gezellig aan tafel en zet sfeer op het dressoir met deze prachtige kroonkaarsen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bolsius Kroonkaarsen

De kroonkaarsen zijn van het merk Bolsius Professional en onderscheiden zich door hun stijlvolle kroonvormige bovenkant. Bolsius professional kaarsen hebben perfecte brandeigenschappen en druipen en walmen niet. Ze zijn vele malen te doven en opnieuw aan te steken door de katoenen lont. De brandtijd van de Kaarsen is optimaal. Het branden van een aantal kroon-kaarsen van Bolsius op de eettafel geeft extra sfeer aan het eten en zorgt voor gezelligheid tijdens het diner met het gezin, vrienden en familie. Ga je voor kwaliteit? Dan ga je voor Bolsius Professional kaarsen!

Overige Tafel en Dinerkaarsen

Wilt u een andere kaars branden dan de kroonkaars? Dan hebben we een ruim assortiment om uit te kiezen, waaronder gotische kaarsen, dinerkaarsen, kroonkaarsen en rustieke tafelkaarsen.
Kijk hier voor een mooie kandelaar.