Gotische kaarsen

De Bolsius gotische kaarsen zijn populaire kaarsen door de stijlvolle taps toelopende vorm. Hierdoor krijgt de gotische kaars haar eigen karakter. De gotische kaarsen branden mooi op en zijn een prachtige toevoeging aan de tafeldecoratie tijdens een sfeervol etentje. Bij de gotische kaarsen kunt u een passende kaarsenhouder bestellen om de kaars eenvoudig neer te zetten op een mooie plek op tafel of elders in huis. De brandtijd van de Bolsius gotische kaarsen is circa 7 uren, afhankelijk van de exacte afmeting. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

27 producten

27 producten

Gotische kaarsen, sfeervolle stijl

De gotische kaarsen geven door de vorm hun eigen sfeer aan tafel. Door de conische, taps toelopende vorm hebben deze kaarsen een stijlvol karakter. Het aanbod bestaat uit diverse maten en kleuren van de kwaliteitsmerken Bolsius en Gouda. In de Bolsius collectie zijn er naast de ivoren, rode en witte gotische kaarsen ook zwarte, taupe, wijnrode, gouden en zilveren kaarsen gotiek verkrijgbaar. De gotische kaarsen zijn van goede kwaliteit en hebben perfecte brandeigenschappen. De kaarsen branden zonder te roeten of te walmen. Zorgt u er voor dat de lont zo nodig wordt bijgeknipt op 0,75 cm en dat de gotische kaars niet in de brandende zon of op de tocht komt te staan, zodat de kaars optimaal schoon kan branden. De gotische kaarsen worden in verschillende maten verkocht. Let u goed op de diameter aan de voet van de gotische kaars, zodat deze ook daadwerkelijk in uw kandelaar past. U kunt kiezen uit verschillende verpakkingshoeveelheden, van doosjes met 12 stuks tot grote dozen met 100 stuks. Bestel nu ook deze gotische kaarsen en geniet van deze sfeervolle stijvolle kaarsen.

Overige tafel kaarsen

De gotische kaarsen behoren tot de categorie tafelkaarsen. Als onderdeel van de tafelkaarsen kunt u ook kiezen voor dinerkaarsenkroonkaarsen,  huishoudkaarsen,  rustieke tafelkaarsen. De tafel-kaarsen van Bolsius en Gouda zijn van hoge kwaliteit, hebben een lange brandtijd en goede brandeigenschappen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ook de verpakking kan verschillen, zo zijn er grote dozen gotische kaarsen verkrijgbaar met een inhoud van wel 100 stuks
.

Gotische kaarsen kopen

In het grote assortiment van Bolsius zijn de gotische kaarsen populair. De Bolsius gotische kaarsen branden dan ook mooi op en zijn verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Een gotische kaars kan verschillende afmetingen hebben. U kunt ze voordelig online bestellen in deze shop en bovendien kunt u uw sfeerdecoratie aanvullen door een mooi kaarsenpakket samen te stellen terwijl u gotische kaarsen koopt.