Dinerkaarsen

Dinerkaarsen zijn de bekendste kaarsen voor op tafel. Bij een gezellig etentje of een romantisch diner horen een aantal mooie kaarsen op tafel te staan. Veel gebruikt als tafelkaars zijn de witte dinerkaarsen van Bolsius. Deze stijlvolle kaarsen branden mooi op en geven een stabiele vlam. Ook de kleur ivoor is veel gevraagd en steeds vaker zien we ook zwarte dinerkaarsen terug komen in een modern interieur. Uiteindelijk is er voor elk jaargetijde, elk interieur en voor elke sfeer een mooie set gekleurde dinerkaarsen te vinden. Kijk anders ook even bij de rustieke tafelkaarsen. De torpedokaarsen behoren ook tot de dinerkaarsen, maar worden vanwege de torpedovorm anders genoemd. Maak het gezellig aan tafel en kies een paar sfeervolle dinerkaarsen uit!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dinerkaarsen geven gezelligheid aan tafel

Dinerkaarsen geven gezelligheid tijdens het diner. Een aantal sfeervolle kaarsen mogen op tafel niet ontbreken als u sfeervol dineert met het gezin, familie of vrienden. Met dinerkaarsen op tafel wordt de sfeer verhoogt, dat is het directe effect van sfeerkaarsen branden. Het licht van de vlam geeft een warme en desgewenst romantisch te noemen gloed aan de directe omgeving. Eén van de meest verkochte kaarsen van Bolsius is de dinerkaars. Vanwege de uitstekende kwaliteit, mooie vorm en goede brandeigenschappen zijn de diner-kaarsen gewild bij elke kaarsenliefhebber. U siert u de dinertafel met echte kwaliteitskaarsen als u deze Bolsius dinerkaarsen brandt.

Bolsius Dinerkaarsen kiezen

U heeft keuze uit diverse kleuren en maten. Bolsius is continue bezig het assortiment met dinerkaarsen up-to-date te houden en brengt soms nieuwe afmetingen en nieuwe kleuren uit. Ook het assortiment dinerkaarsen wordt regelmatig aangevuld met nieuwe maten en verpakkingen. Zo hebt u altijd keuze uit de beste kaarsen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Ook de Gouda diner kaarsen in grootverpakking vindt u hier. let bij uw keuze van de dinerkaarsen even goed op de diameter. De diameter wordt bij de kaarsen aangegeven in de naam. Dinerkaars 230/20 betekent 23 cm hoog en 2 cm in diameter. Bij een eigen kandelaar kunt u de binnenmaat even opmeten met een meetlintje. Bij een nieuw te kopen kandelaar staat de afmeting net zo aangegeven als bij de kaarsen (hoogte/ diameter in mm). Eventueel is een te smalle kaars passend te maken met een zgn. kaarsenpassing en kunt u ook hechtwas gebruiken om de dinerkaars stevig neer te zetten. Ook voor mooie kandelaars voor de dinerkaarsen kunt u terecht bij VanKaarstotServet. Het assortiment kandelaars is samengesteld met houders van verschillende materialen, maten en kleuren. Kijk hier voor de dinerkaarsen kandelaars.

Bolsius Dinerkaarsen kopen

Op zoek naar Bolsius Diner kaarsen? In de de grootste collectie kaarsen online vindt u in deze categorie het hele assortiment Bolsius Dinerkaarsen. Behalve de dinerkaarsen vindt je er als tafelkaarsen ook rustieke tafelkaarsen, bolkaarsen, theelichten, stompkaarsen, drijfkaarsen en geurkaarsen. En ook voor een mooie kandelaar heb je ruime keuze uit verschillende modellen, kleuren en materialen. Kies uw gewenste kleur, maat en hoeveelheid en vervolgens kunt u eenvoudig online een mooie set dinerkaarsen kopen.