Dinerkaarsen & Tafelkaarsen Gotische- & Kroonkaarsen

Tafelkaarsen, speciaal voor op tafel

Tafelkaarsen zijn op een manier vorm gegeven dat ze goed staan op tafel en zoveel mogelijk ruimte laten voor de overige items op tafel. Bij een gezellig diner horen mooie, passende kaarsen. Het branden van een kaars geeft sfeer en maakt het extra gezellig aan tafel. Bovendien verhoogt het de romantische atmosfeer bij het diner. De maat wordt aangegeven als lengte/diameter in millimeter. U kunt zelf de gewenste tafelkaars eenvoudig filteren.
Het assortiment tafelkaarsen bestaat uit verschillende types: gotische kaarsen met een taps toelopende vorm,  dinerkaarsen met een strakke cilindervorm,  kroonkaarsen met de typische kroon op de cilindervormige kaars, de stompkaars KK met uitzonderlijke maten, de standaard huishoudkaarsen en de stijlvolle, door en door gekleurde rustieke tafelkaarsen.
Ook verkrijgbaar: kandelaars en kaarsenpassingen om het voetje van de kaars passend te maken voor de kandelaar mocht deze iets te smal zijn.
Pagina

Toon 1-60 van 66 producten

Pagina

Toon 1-60 van 66 producten

Dinerkaarsen, Tafelkaarsen, Gotische- & Kroonkaarsen

Bij een mooi gedecoreerde eettafel horen diner- en tafelkaarsen. Het branden van een mooie tafelkaars geeft sfeer op tafel en kleed de tafel mooi aan. Het warme licht van de vlam verhoogt de gezelligheid en het kan er ook flink romantisch van worden. De tafelkaarsen van Bolsius en Gouda worden gekenmerkt door goede brandeigenschappen en een lange brandtijd. De vlam is stabiel en roet of walmt niet. De lont kunt u, indien nodig op circa 0,75 cm knippen voor optimale brandeigenschappen.

Het Bolsius & Gouda Tafelkaarsen assortiment

Het assortiment van Bolsius en Gouda bestaat uit vijf modellen:
gotische kaarsen
dinerkaarsen
kroonkaarsen
huishoudkaarsen
rustieke tafelkaarsen

Voordelen van Bolsius & Gouda Tafelkaarsen


• De kaarsen zijn voorzien van een nieuwe eigentijdse verpakking die complete informatie verschaft en bescherming biedt aan het product.
• De kaarsen hebben een perfecte passing en zijn daardoor direct klaar voor gebruik. Mocht uw kandelaar iets te ruim zijn, dan kunt u dat eenvoudig oplossen door kaarsenpassingen/ manchetten te gebruiken die u over de voet van de kaars schuift voordat u deze in de kandelaar steek.
• De kaarsen hebben uitstekend brandeigenschappen door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen.

Let op: van de gekleurde kaarsen zijn alleen de rustieke tafelkaarsen door en door gekleurd!
Voor de tafelkaarsen hebben we tevens mooie kandelaars in het assortiment.