Citronella kaarsen & theelichten

Tijdens een sfeervolle avond buiten zitten is het vrij irritant als er constant muggen om je heen vliegen en je zelfs wordt gestoken. Het gebruik van citronella kaarsen is een beproefde methode om muggen op afstand te houden. Deze natuurlijke stof geeft een geur die de muggen afschrikt. Door citronella als ingrediënt in kaarsen en theelichten toe te voegen heb je een ideale combinatie van sfeer en muggenafweer. Door het verbranden van de citronella in de kaars komt de geur vrij waar de muggen niet van houden. Tegenwoordig heb je ook mooi vorm gegeven citronella kaarsen en theelichten verkrijgbaar.

15 producten

15 producten

Citronella kaarsen tegen muggen

Met de citronella kaarsen en theelichten van Bolsius haalt u een kwaliteitsproduct in huis. De kaarsen zijn getest en houden insecten op een afstand. Citronella is een middel tegen muggen en door verwerking ervan in de kaarsen en theelichten heeft u een sfeervolle combinatie van lichtbron en anti muggen middel. In de zomermaanden worden citronella kaarsen veel gebruikt op terrassen, in tuinen en op campings op vervelende muggen op afstand te houden. Zorg ervoor dat u genoeg kaarsen aansteekt, zodat de citronella lucht zich overal kan verspreiden en de citronellakaarsen optimale werking hebben.

Citronella theelichten

De citronella theelichten werken hetzelfde als de citronella kaarsen, alleen door het formaat zijn ze makkelijker te combineren en in houders te zetten. Theelichthouders zijn overal verkrijgbaar en heeft iedereen wel in huis. Door de citronella theelichten houdt je de muggen op afstand en geniet je langer van ee gezellige avond buiten.

Citronella kaarsen en theelichten kopen

Je kunt de citronella kaarsen kopen bij VanKaarstotServet tegen lage prijzen. Ze zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange brandtijd. Bovendien kun je aan de bestelling ook allerlei andere sfeerartikelen en decoratieartikelen toevoegen die de sfeer in en om het huis vergroten. Geniet optimaal van gezellige avond in de buitenlucht met de citronella kaarsen en theelichten van VanKaarstotServet.