Candlebags

De candlebags zijn H26 x 15 x 9 cm en verkrijgbaar in vele designs. De candle bag midi is H18 x 11 x 7 cm. Ze zijn vervaardigd van onbrandbaar, snel afbreekbaar papier. De bags worden verkocht per set van 10 stuks.
De candlebags komen uit de categorie Wensballon en Romantiek. NB Bij een bestelwaarde uit deze categorie onder 19,50 wordt een verzendtoeslag in rekening gebracht. Verrijk uw bestelling met wensballonnen of waterleliekaarsen.
De candlebag wordt voor gebruik gevuld met een laagje zand of kiezels en vervolgens zet u er een klein stompkaarsje, ledlichtje of (maxi-)theelichtje in. In het donker geeft de candlebag een romantische sfeer en als u er meerdere op een rij zet verlicht u een terras of pad op een hele sfeervolle manier.

23 producten

23 producten

Candlebags

De standaard candlebag heeft een hoogte van 26 cm, breedte van 15 of 19 cm en een dikte van 10 cm. De midi-bags zijn kleiner met een afmeting van 18 cm hoog, 11 cm breed en 7 cm dik. De bags zijn verkrijgbaar in vele designs. Het papier van de kaarsen-zakken is behandeld met brandvertragend materiaal, zodat ze geen vlam kunnen vatten. De zakken worden verkocht per set van 10 stuks.

Het gebruik van de candlebags is eenvoudig; vouw de zak open, spreidt een beetje zand of kiezels op de bodem en zet het theelicht of kaarsje er in. Als de lont wordt aangestoken geeft het warme licht van de vlam een mooi sfeereffect in de bag en het motief of decoratie. Met het plaatsen van een groot aantal candlebags op een rij wordt de sfeer nog groter.

Video met een goed sfeerbeeld: